Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

^^zgleda, da nisi še imela take izgube in sem res vesela zate in ti ne privoščim, ta se ti kadarkol to zgodi
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Jemina,

se strinjam z Tammy De;očitno res še nisi doživela takšne ljubezni, da lahko tule sodiš o tem, kak ene sam jokajo/mo nad izgubljeno osebo, in po pravici povedano ti tega niti ne privoščim, mogoče le malo, da se zamisliš nad svojimi besedami :roll:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

jst se pa z jemino na en način strinjam. ok, razumem tiste, ki ste fanta izgubile, pa vam je bedno in ste žalostne. ampak tebe, jagodka, pa niti slučajno ne razumem. a ti lahko rečeš, da te tvoj fant osrečuje? zakaj se ti zdi vredno vztrajat z nekom, če pa zaradi tega samo trpiš.
evo, ne poznam v celoti vajine zgodbe, le kar preberem tukaj na forumu, pa občasno na tvoj blog zajadram, ampak vseeno sem dobila vtis, da se ti trudiš, vztrajaš, pa ti vedno znova vse v vodo pade, ker on "ne more" pridt. a je vredno?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Jah, če je vredno, ne vem. Vem sam to, da ne morm it stran. Ne še. In bom pač v tem not, dokler mi ne bo nek klik nardil. Sicer pa mogoče se pa splača vztrajat in bo nekoč tko, k more bit. Mogoče.
Sj, če bi jst koga poslušala, k bi mi takle govoru, da ma tipa, s kerim se nikol ne vidta, bi tud vrjetn rekla, da nj gre stran od njega, sam zdj k sm sama v taki situaciji, pa tega enostavno ne morm narest. In ja, me osrečuje že s tem, ko ga slišm. Vem, da me je težko razumet, to mi je čist jasn, sj itak še sama sebe ne štekam lih najbolj, ampak tuki se bom pa trudla dokler bo šlo.
Njega pa ne mislm nč zagovarjat tle, ker ga nimam za kej. Nobenmu nism povedala vsega, zato vsi pravjo, kakšn je on, če ne more nč še on narest za naju pa tko naprej. Ampak o tem tud ne bi razpravljala :)

Jemina, jst nč ne jokcam, ker se mi ne da več. Pa tud če bi, ne vem, kaj ma to tebe za motit, če ti kej ni všeč, pač ne ber te teme pa tistih blogov, k ti gredo na živce in je to to. In ja, tko k je rekla nia, vsak ma svoj način prebolevanja ... jst, če bom mogla mojga prebolevat, bom tko, da bom jokala do onemoglosti, mela bom vse zabuhle oči in bo to moj problem in ne tvoj/vaš. Še zmer bom pa v to temo takrat pisala, ker je to tema o prebolevanju.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ čist razumem jagodko... nikoli noben ne pozna neke zgodbe tako dobro, kot tista/i, ki sta/so vanjo neposredno vpleteni... in če se nekomu zdi vredno vztrajat in čakat že ve zakaj... konckoncev se je treba vprašat kaj bi bilo slabše... da ostaneš sam/a oz. koncaš tako vezo ali vztrajaš v njej tudi če je vse, kar imaš od nje, nekaj telefonskih klicev... vsak zase najbolje ve :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je popolnoma jasno, da trpite. Tudi sama sem že ful trpela zaradi tipa. Samo enkrat je pač čas, da se to neha. Ne moremo celo življenje jokat za nekom. Ker potem gredo mimo lepe stvari, ki bi se lahko zgodile. Najhujše je pa tako skupinsko jokanje. Ker mu potem kar ni in ni konca. Ne podcenjujem vaših problemov, nikakor, samo vse skupaj se mi zdi malo pretirano.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

js tut čist razumem jagodko ker sm bla js u isti situaciji... usi so mi govoril, pejt stran, ker ti bo sam še hujš, ampak js sm hotla vztrajat...
mislim, da če ne vztrajaš, ne morš pol rečt...pač nisma si bla usojena, sam probala pa sma ... tak da mislim, da dokler boš mela voljo pa moč, vztrajaj... če bo pa treba, ti bo pa prav čas naredlo tisti klik, da boš enkrat mela dost - usakmu enkrat presede :)
moja zgodba se je sicer končala nesrečno, ampak si vsaj ne očitam da sm bla js tista, k bi lahk več naredla za to vezo ...

enim pa tut ful pomaga, če tu not napišejo kar jih muči pa čeprav to nobeden ne bere in ne komentira ... sej to je pač tema za take stvari :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Lepo, da me saj nekdo razume ;D Sicer pa je tko, da neko upanje človk more met. Pa če je to upanje v neki, kar se ne bo nikol zgodl, kar človk ve, da se res ne more uresničt, al pa v neki, kar se pa mogoče bo uresničl oziroma uredil. In jst v to slednje pač vrjamem.
In ja, mi bo klik nardil, ko mi bo. Sj mi je pr bivšem tud. Sicer velik prepozn, pa čist drugačna situacija je bla, kokr je pa tuki. Bo, kar bo, do takrat bom pa uživala v vsakem trenutku z njim.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

jst mam pa kr dve temi na tem forumu v katere se lahko jokam zrd tega. in trenutno mi nč drzga ne ostane kot ta forum, če se hočem s kom pogovort, komu povedat, ker swo moji prijatilji in ostali oddaljeni 8000km.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jemina napisal/-a:A ene skoz samo jokate in semilite same sebi?

a dej jemina.Tema je namenjena temu in naj se jokajo, kaj tebe to sploh briga?
Sori, nimamo vsi tok pustega in brezčustvenega življenja kot ti :roll:
Precious Blondy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Precious Blondy »

mademoiselle napisal/-a:pr men je pa vedno obratno. fantje0 se zaljubijo, jz pa ne - pol sm pa vedno jz tista packa katero morjo prebolet. sam ubistvu mam jz problem: nikol ne pustim fantu blizu, vedno ko se zadeva na resno obrne, najdm kšno napako... nikakor se ne morm zaljubiti! - sploh ne vem če bom kdaj res zaljubljena in nekoga resnično ljubila - sm prevelik cinik.
no sam še vedno mislim/upam da mi bo nekoč nekdo nepričakovano spodnesu tla pod nogami. in tudi zate sky princess obstaja nekdo!

Ej kot da bi brala svoje besede pred nekaj leti. Točno takšna sem bila tudi sama in kar nekaj vode je preteklo, da mi je nekdo razčistil pojme (nakar sem si jih še sama :D) - torej, da mi je odprl oči, kakšna sem oz. kaj je pri meni problem, da se nobena moja zveza ne obnese. Sicer pa se mi še itak ne mudi. Mlada in neumna še sem in še sreča da je tako. :D Se je prej treba še izživeti, je pa dobro, da vem kakšna sem bila, da sem potem to spremenila in še zdaj se trudim na tem - namreč da nisem preveč pikolovska, sicer bom celo življenje sama. :lach:
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

tudi jaz bi se mogla izpovedat,ampak se bojim da bom vam že šla na živce s tem ker še vedno nisem prebolela bivšega. :(
tako ga pogrešam da se mi bo zmešalo :cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Pa ne se ozirat na druge. Če boš šla komu na živce, bo pa pač preskoču tvoj post. Ti kr povej, če ti bo pol lažje :ja:
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

še vedno upam da bova čez čas z bivšim nazaj skupaj. pa nebi smela ker me bo to upanje počasi uničilo. čedalje bolj ga pogrešam. po dveh mesecih bi mi že moralo bit lažje,meni je pa čedalje slabše. pa hodim ven,šola je,dosti sem med družbo... pa nič ne pomaga. še zdaj vsak dan jočem. ne vem kaj še naj naredim :cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja ja, upanje je glupo, ampak sj pravm, človk mora met upanje v neki.
Bo pomagal, sčasoma. Se mi zdi. Včasih pomaga sam čas, včasih pomaga jok, včasih pol leta nč ne pomaga, pa je pol kr naenkrat dobr ... ampak važn, da pridemo do zaključka, ane :)
Zaklenjeno