Tunizija [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

To debato preselite na Zasebna sporočila. Vsi vaši dialogi se bodo brisali!
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Evo, danes sem uredila vse potrebno, tak da 20. šibam prot Tuniziji. Še dva dni... :cool:
Ja, iz Ljubljane let je že zaseden, tak da gremo iz Zagreba. Grem pa v Hammamet.
Upam da se bo vse dobr izšlo, da bodo res dobre počitnce, predn se spt faks začne.
zdej Hammamet je bl iz mesta, vsaj tko so rekl. A kdo ve kako je kej s taksiji pa tko? Cene, varnost in te zadeve?
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
jurcek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jurcek »

amyZ s kom pa ti potujes?
z taksiji je baje tak da se mores prej zmenit za ceno. Eni pravijo da so cene nizke eni tak srednje bomo videli. Varnost pa najboljse met sef v hotelu to od dosti ljudi slisal.

lp
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Jz potujem s fantom. To za sefe vem ja, tko sem misla varnost če greš kam sam, s taxijem, v mesto in to. Verjamem, da ponoč ni glih fajn okol hodt, kot marsikje ne.
Jz sm si dans za preventivo kupla tablete prot prebavnim motnjam, proti alergiji, proti bolečinam. Za vsak slučaj.
mi je pa bolj všeč let iz Zagreba, ker gre letalo komaj 15.30 in potem nazaj v Zagreb 12.30. Kar pomeni, da ni treba pol za nazaj tko kmau zjutri it, ko je let za Lj že ob 7h (predviden, vsaj tako piše v katalogu).
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
jurcek
Sramežljivka
Sramežljivka

se malo pa gremo. ze vse spakirano? ze komaj cakam da pridemo dol :)
se vidimo

lp
denis-peter
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a denis-peter »

jp vse spakirano... :D sm se do joškota je treba pridt haha :lol:

no fantje in dekleta se vidmooooooooooooooooo :D
pikpolonca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a pikpolonca »

Šele zdejle sem prebrala, mal prepozn odgovor.. pa vseeno: s taksijem sem imela jst slabe izkušnje-zlo adrenalinska vožnja, med vožnjo je hupal, pel, ploskal...na koncu pa nabil ceno.. Ampk-verjetn še zmer bolš kot da bi se kje izgubila..

Ja, sef, obvezno.. v moji skupini kakšnih 30 ljudi, so bili trije okradeni..

No, upam da se boste imel fajn, oglasi se ko se vrneš, da mal delimo izkušnje-boš povedala če bojo tut tebe hotl za kake kamele prodat :lol:
doloress
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a doloress »

jaz grem pa drugega za en teden v hammamet,
pa me znaima kaj ne smem pozabit za na safari?
jurcek
Sramežljivka
Sramežljivka

evo nas spet doma. kaj naj recem full dobro nepozabno v glavnem. nad pricakovanji. denis-peter fajn blo ne :) nas hotel pa itak rulal :P

ne smes pozabit kaj za razkuzit :D

lp
doloress
Sramežljivka
Sramežljivka

jurcek napisal/-a:evo nas spet doma. kaj naj recem full dobro nepozabno v glavnem. nad pricakovanji. denis-peter fajn blo ne :) nas hotel pa itak rulal :P

ne smes pozabit kaj za razkuzit :D

lp

kje tocno ste bili in kaj ste si ogledali, predvsem pa me zanima kaksne so cene safarija?
da vem kolko nesti denarja s sabo
jurcek
Sramežljivka
Sramežljivka

mi nismo bli v safariju tako da na to ti jaz ne morem odgovorit. bodo morali tisti ki so bili tam. drgace pa smo bili v hammametu

lp
doloress
Sramežljivka
Sramežljivka

in kaksne so realno cene trenutno v tuniziji? kolko ste zapravili?
in kaj vse ste si privoscili? ste imeli all inclusiv al PP

aja pa se to ce je zvecer ze kaj mrzlo? ker ne vem a morm vzet s sabo dolge rokave al ne
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

V Tuniziji ne gre brez barantanja, ko sem bila jaz dol (pred 2 letoma) nisem veliko zapravila, okol 250 za vse (spominke, pijaco zvecer, kasno kosilo... ) Taksiji so zelo pocen in kamlu dobis obcutek za pravo ceno, tako da je bolje ze na zacetku povedat za koliko naj te pelje.

Za dolge rokave pa ne vem, kker sem bla js v juliju dol in je bilo vroce.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

tunizija, glede taksijev jaz v 14dneh nism mela nobene slabe izkušnje...
glede safarija...mi smo bli 2 dni...ne vem....nesla sm majco pa hlače za preoblečt si ko se prepotiš pa spodnje perilo, mali šampon, mobitel, denar in robčke (wc-ji ogabni bli na poti kar smo se ustavlali) ...vodo sm pa sproti kupovala. ter seveda fotoaparat

cene so zmerne...v centru hammameta tak ko tu....ampak pač barantat je treba....
ko sm pa z domačinom šla ven iz mesta v bolj odročne trgovine, lokale je blo pa zelo, zelo poceni

jaz sm šla s starši in bratom ter sestrama...in nismo šparal....tak da smo zapravli ogromno, ampak vidli pa tudi res veliko in doživel res tapravo tunizijo

glede dolgih rokavov...men so svečer prav prišli in tut dolge hlače sm nosila....s tem da sm bla tam začetek julija .... malo piha...ni panike....se da zdržat pomoje brez....ne vem pa kak je zdaj...nesi s sabo...tak te nič ne košta vzet tega....boljše ko da si brez
denis-peter
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a denis-peter »

ja jurcek res je blo zakon! :D škoda da niste šli še na safari, ker tam je blo pa res NORO! :D :D
no zdej tko glede vremena...zdej k smo bli mi je blo tko vsak dan obdobje oblakov, se vid da se končuje sezona...zvečer je pač mal pihalo, sm se da v kratkih bit zuni...kšn pulovr pa pač sabo uzamš za vsak slučaj :)

cena safarija je bla 110€ za 2dni...ogledal smo si pa tole, kar je na tem linku pod 3 pa 4 dan!http://www.relax.si/akcija.aspx?akcijaid=4&katalogid=340 men je blo res supr na tem izletu, pa vrjamm da nam je blo vsem ki smo šli! :) tko da se zadevo res splača it pogledat! :D sabo pa ni potrebno uzet nč posebnga, kšno majco za preoblečt, pa kar rabš za osebno higieno, vodo se da pa itak na poti kupit. Sej vodička itak pove kaj je treba kej sabo uzet :) aja pa če hočš jahat kamele se doplača 20dinarjev!

če ma še ma pa še kdo kašno vprašanje pa naj kr upraša :cool:

LP
Odgovori