Prison break

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

lais napisal/-a:,sicer pa se je tretja serija cez luzo ze zacela,tako da si jo se poberete dol;)

Lp

Če se ne motm, govorimo ravn o tej novi sezoni.
pikica19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikica19 »

Jst morm pa rečt, da mi je bl 1. del 3. sezone res fajn. Ful napet na trenutke. Tko da moje mnenje je, da bo tale 3. sezona še zanimiva. :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ja spet gre od začetka, sam da zdej bo pa brt majkla rešvou. prej je blo pa lih obratn.
lais
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a lais »

pikica19...A si ze pogleda 1 del? Ql...zanima me kje si si ga pobrala..
Lp
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

SPOILER

A se je v 1. delu že zvedlo, kaj je blo z Kellermanom? Spomnem se da smo po končani 2. sezoni vsi mel drugačne "scenarije" kaj se je z njem zgodilo. A so ga ubili... ali je pa on ubil tista dva varnostnika (kakor sem jst predvidevala)?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

^^ nč ga še ni pokazal... :)
strašljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a strašljivka »

Kar se tiče igralske zasedbe v prison breaku: vsi so nekam postali slavni zaradi prison breaka oz. dobivajo ponudbe za snemanje drugih filmov, in posledično jih bo kar dosti manjkalo v 3. sezoni. Celo za Kellermana sem brala, da je na ameriškem programu ABC dobil vlogo v seriji "Private practice", in ga posledično ne bo dosti za videt v 3. sezoni. Nekaj pa se celo govori, da ga sploh ne bo. Kr neki no.

Sam še to nam manjka, da gre tud T-bag :D Pol bi blo pa res podn od podna.
pikica19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikica19 »

lais napisal/-a:pikica19...A si ze pogleda 1 del? Ql...zanima me kje si si ga pobrala..
Lp

Ja, meni je ta del dala prijateljica na ključu, kje ga je pa staknila, ti pa žal ne znam povedat.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Kdaj misljo pa na tv-ju zacet z drugo sezono? A kera ve, k ste bols obvescene :D
Celeste
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Celeste »

Mene tud zanima kaj bo s tem Kellermanom, ker v 2.sezoni se je z njem končalo precej nejasno.

Drgač bom pa fuulll pogrešala Saro :cry: Zmeri je blo ful hudo, ko sta bla z Michaelom skp :hearts:
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

^^ jst pa sploh ne vem kaj vam je tok žal te Sare. Men je bla ženska skrajno antipatična. Da ne govorim o izgledu... čisto nič seksipilna in skrajno neprivlačna.

Glede na to, kok vse ženske vzdihujete za tem wentworthom, bi mu lahko dali velik boljšo bejbo zraven.

Skratka, jst je ne prenesem, in že dolg časa čakam, da jo nekdo poči od daleč... alpa od
blizu, vseen :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Men je pa lih Sara mal popestrila vse skup. Res je, da ni ne vem kaj, sam kdo pa rab eno joškasto pa ritasto žensko v zaporu? Mislm, da čist noben :) Luštna je, pa z Majklom sta res skup pasala. Velik bol, k bi pa kkšna ne vem, Jessica Alba (k je res huuuuda ženska) bla zravn.
Lolirot
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lolirot »

Čeprav je kruto napisan, se nekako strinjam z denirom. Men tud Sara ni bla nikoli simpatična.

Zanimiva je bla samo zato, ker jo je mel Michael rad, drgač je bla pa kr ena :? Včasih je mela prav tak 'strog' pristop do Michaela. Upam, da dobi kšno bolšo v 3. sezoni :D
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

ja...men je to najbl ušeč pri njej...da ni neki super sexy...ampak je ena čist navadna,lušna,simpatična in preprosta :top:
I Just Like Being Imperfect!!
Hanah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hanah »

Lolirot napisal/-a:Čeprav je kruto napisan, se nekako strinjam z denirom. Men tud Sara ni bla nikoli simpatična.

Zanimiva je bla samo zato, ker jo je mel Michael rad, drgač je bla pa kr ena :? Včasih je mela prav tak 'strog' pristop do Michaela. Upam, da dobi kšno bolšo v 3. sezoni :D

Alpa če kr z Niko ostane... itak sta poročena :D
Odgovori