že od zmeraj mam simobil..nebi menjala, ker sem več kot zadovoljna..pa še skor vsi ki jih poznam majo simobil, tak da se lepo menimo za 5sit na minuto..nebi moglo bit lepse
jaz bi pa rekla ravno obratno...
resda ma mobitel več telefonov na izbiro, vendar v redni prodaji. simobil ima veliko več možnosti, da jih kupiš kot akcijo!
Mobitelov, ki so men najbolj sexy itak nikjer ponavadi ni v akciji. Se pa ne strinjam, da ima simobil večjo ponudbo v akciji, dejansko ponavadi ponudijo kakšne tri telefone, medtem ko je pri mobitelu izbira ponavadi večja. Naj že enkrat pride k nam iPhone.
mobitel ma vsekakor boljšo ponudbo. trenutno se mi dopade ta in ta, vendar pa bom malo počakala, da jima cena pade (čeprav še nekaj časa to ne bo) in se potem mogoče odločim za katerega izmed njiju
Dobra izbira, jst sem N80 nekaj časa nazaj kupila pri mobitelu in je res super telefon. Sploh je dobro imet nekaj takšnega, ker je zdaj brskanje po planetu zastonj in na malo boljših telefonih logično vse skupaj malo boljše izgleda.
Jest mam oboje in moram rečt, da kar se tiče klicev in sms-ov kar nas večina največ uporablja je simobil definitivno bolj ugoden sam pol pri drugih stvareh se pa že zatakne - recimo omrežje. Ja sam, da zapelješ v en tunel al kak bolj odmaknjen kraj ti vn vrže signal kar pri Mobitelu še nisem doživela.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
mobitel z naročnino...mam več mobitelovih uporabnikou u imeniku..usaj s temi k sm redno na liniji..pa tut nekak sm ga navajena..ne vem s težkim srcem bi menjala zaenkat mi je ql..
ja itak da mobitel.
tale itak paket je nadugoden. zdele bodo verjetno spet novi telefoni, pa ponujajo neko nezgodno zavarovanje za 1,99 eur, pa vedno so ene nove akcije, ki veljajo za tiste stare itakovce kot za nove, ker pr simobilu in pr orto smart paketih imajo ugodnosti samo tisti novi naročniki! Naj vas to ne zavede!