jz mam pa Nokio 7373 rjavo-črno in sem zraven v paketu dobila tist ovitek/mošnjiček za telefon, pa sem ga zgubila in me zanima, če ga kakšna punca ne uporablja in bi ga prodala oz. mogoče pozna koga, ki to ima in ne uporablja.
Lejla, se tebi kaj sanja kje bi ga lahko dobila? ali vsaj kaj podobnega v tej barvi? ker na Telerayu so rekli da majo neke rozne z biseri, tiste ki so pa v paketu se pa ne da dobit ...
Na Telerayu si pomoje zvedla kr najbolj zihr informacijo...tko da kej več ti jst ne znam povedat. Mogoče res najboljš, da ti jo ena, ki je ne uporablja, podari...
Lizzyka* napisal/-a:razmišlam da bi si kupla nokio 5300...no če ma kakšna ta telefončk bi bla vesela če bi povedala kakšen je in če so kakšni problemi z njim.
moja prijateljica ga ima in ga sam hvali, tako da...
Lizzyka* napisal/-a:razmišlam da bi si kupla nokio 5300...no če ma kakšna ta telefončk bi bla vesela če bi povedala kakšen je in če so kakšni problemi z njim.
moja prijateljica ga ima in ga sam hvali, tako da...
verjetno je res odvisno od posameznika. tudi sama poznam punco, ki je z njim cisto zadovoljna. mozno, da mam sam js to smolo, da se mi kvari kukr se mu zlusta.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.