Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js sem si pa lani kupila take čist podobne čevlčke. :hearts: Pa še zelo mi je všeč, ker se tist del, ki je na sliki zavihan, lahko odviha, in pol so še lepši. :cool:
Slika
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

:eek: pa kje najdete tok lepe čevlje, jest sm dala že celo lublano pa kran skos, pa še nisem nobenih lepih (no pa tut udobnih) zasledila.. :x
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ V Avstriji imajo ponavadi veliko več izbire, pa tudi ceneje vse dobiš. ;)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

no dons sm najdla v alpini tele čevlje reees so mi lepi. in jih probam pa so mi bli 40 tko čudn (nevem tko lih za glih :) ) in pol sm še 41 in so mi bli prevelki, vmesne cifre pa nimajo :? pa toook so lepi.

klik :cry:
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

densy napisal/-a:no dons sm najdla v alpini tele čevlje reees so mi lepi. in jih probam pa so mi bli 40 tko čudn (nevem tko lih za glih :) ) in pol sm še 41 in so mi bli prevelki, vmesne cifre pa nimajo :? pa toook so lepi.

klik :cry:

Kolikor vem so v alpini zelo fleksibilni in ti celo naročijo čevlje direkt iz tovarne. Moji mamci vedno dostavljajo 35,5 čeveljčke :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

^ :eek: a islš, da bi mi po meri naredl vmesno cifro? :D ker na netu piše, da vmesnih ni :(
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Na slikcah zgori so pa tok hude une k so mal višji škorenj pa okol zavezan v mašno.. predzadnje in predpredzadnje slikce... take ma moja mami iz Zare modre semiš in mi je čist žou da nism js takih tud kupla :( Men pa niso proooou :(
Iz Alpine mi pa tile lepi zgledajo:
http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=artD11201

Drgač sm js tud rekla da bom neki v tem stilu kupla s peto al pa brez ampak glede na to da ne nosm tok takih čevljev bom bl cenejš varianto izbrala.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

ja sam tele, k si ti prlepla še nimajo. jest bi tut te, al pa une, k sm jih mal viši prlimala, k majo mašno. sam pismo ko je možn, da mi je 40 premjhn,41 prevelk. pomoje, da bom šla kr po 40, pa raztegnt. sam to pol nikol ni tok dobr :?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Sweet :D ... Kdaj pa bojo na poličke prišle? (oz. na zalogo)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

^ v kranju nč ne vejo :) no sam v kranju sploh nč ne vejo nikol.
tincyka20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tincyka20 »

Ojla!!

Mene pa zanima če ima morda katera kak predlog, kje prodajajo kake dobre, bele, športne superge? Namreč nujno jih rabim, pa nikjer ne najdem nič pametnega:(

LP
Uporabniški avatar
zlatolaska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zlatolaska »

Hej

Jst sm si kupla pa škornje v transportu, ful so mi bli lepi in itak jih nism mogla tam pustit :razz:, sam niso okrogli spredaj, ampak so tko bl u špico, zdei pa ne vem a sm se prenaglila, k zdei k gledam se bolj okrogli nosjo??
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

zlatolaska napisal/-a:Hej

Jst sm si kupla pa škornje v transportu, ful so mi bli lepi in itak jih nism mogla tam pustit :razz:, sam niso okrogli spredaj, ampak so tko bl u špico, zdei pa ne vem a sm se prenaglila, k zdei k gledam se bolj okrogli nosjo??
Glavno je, da so tebi všeč :wink:
I laugh at gilded butterflies.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

choco.cat napisal/-a:
zlatolaska napisal/-a:Hej

Glavno je, da so tebi všeč :wink:

Res je! Jst se tud ne oziram na mnenje drugih. Če je meni nekaj všeč bom to nosila, saj vendar nosim jaz in ne oni!

Drugače je pa že sezona za bulerje, sploh zaradi tega nadležnega dežja in nekaterih lužic ter blata :evil:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
bloody_mary
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a bloody_mary »

Bom pa še tu malo povprašala, če ve katera, kje bi imeli Dr. Martens čevlje (ne bularje)? - poleg Transporta :wink:

Hvala punce...
Zaklenjeno