...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
^^ mislm da je naslov na prošnji oz. na tistem listu k je zdraven za pomoč. Al pa tud osebno neseš na Zavod za zaposlovanje (mislm da majo to oni čez).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Chica Guapa napisal/-a:Letos bom ponavljala letnik, tako da to leto ne bom imela štipendije (Zoisova). Ali moram prošnjo vseeno izpolniti in nesti na zavod?
To tudi mene zanima??
No, verjetno bom šla kar na Zavod pa jim vse pojasnila...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tigi napisal/-a:Joj...sama komej čakam, da dobimo odločbo
kdaj pa se ponavadi dobijo odločbe .. za republiško
jz tud komi čakaam
Jaz sem dobila lansko leto v začetku oktobra...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*mala* napisal/-a:^^ mislm da je naslov na prošnji oz. na tistem listu k je zdraven za pomoč. Al pa tud osebno neseš na Zavod za zaposlovanje (mislm da majo to oni čez).
nisem dobila nobenega lista zraven... Kam torej pošlem?
^^ pošlješ Urad za delo Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, kjer imaš stalno bivališče
Tukaj maš pa seznam.