ročne spretnosti -> gobelin

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Si kdaj delala gobelin?

Ja seveda sem ga in še vedno to delam...
9
23%
To sem delala pred leti nazaj...
24
60%
Samo sorodniki (stara mama)
0
Brez glasov
To mi je kar nekaj...
2
5%
Kaj je to?
1
3%
Zelo so mi zanimivi ampak jih nisem nikoli delala še...
4
10%

Skupaj glasov: 40

urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Enkrat na mesec je menda ja, je pa blo ravno to sredo v Loki. Menda da je res folka ko mravelj :wink: Pa stoposto ma ta Hrvat gobeline, naša mami je šla prov s tem namenom tja da ga kup.
Tisti angelček ki si ga nalimala je ful lep, pa mucki tud. Js pa naše tete nism mogla naštimat da bi mi nardila ogromnega z levinjami :? Škoda no, js sm pa tak frik na te velke mačke. :D

Hvala za pohvalo moje punčke :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jah kaj nč hvala za pohvalo, če je pa res full lep :wink:

Jah ja sej nevem med katerim naj se odločim...upam, da se kaj spomniš ko bo naslednjič spet ker bi res šla rada pogledat...
Sej novembra ma pa mali rojstni dan pa bi mu rada nekaj naredila...čeprav za fantka, ki hodi v prvi razred ne pomeni veliko ampak vseeno...igrač ma ko dreka pa cunj tudi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Re: ročne spretnosti -> gobelin

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Tigi napisal/-a:Ko sem bila mala sem vedno hotela, ko je mami delala gobelin to tudi početi jaz.
Zanima me, če še kaj počnete to? Kje sedaj lahko kupite ugodno lep gobelin?

Mene je zopet prijelo, da bi kakega naredila in sicer čez dober mesec ima moj nečak rojstni dan in sem rekla, da bi mu enega naredila...
Igrač ima itak preveč...

Ja, jaz sm jih včasih ful rada delala...recimo medtem k sm zvecer tv gledala al pa kej in sm jih tud zmei ful hitr nardila. Sam za obesit mi pa to ni oz. za nekje imet...tko da nardila bi ga ze ampak kaj naj potem z njim...tko da je brezveze.
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Tigi napisal/-a:Jaz sem mislila za nečaka kaj takega -> Angelček ali pa Mucke
Rečmo fant je nor na -> Beli tiger
Tigi napisal/-a:Kaj pa kej mislite glede tistih k sem slikce nalimala?

Ja meni so zeloooooooo lepe :flower: , ampak kako bi pa malček sprejel tak gobelin kot darilo, kako bi gledal na to, kakšen je po naravi, pa sama veš in se tako potem odločiš. Čeprav je tako, da takšne stvari začneš ceniti sploh ko odraščaš in se zavedaš, kaj si dobil, od koga in v kakšen namen :) .

Jaz imam zdej v delu gobelin od Royal-a, so zelo lepi :) ampak tud fajn dragi :? , tako da mi je vedno mamljivo spet kakšnega kupit, sam me cena spet umakne.

Tigi napisal/-a:Ja full vesela bi bla, če bi našla kak motor croslo sam to bo težko...
Ja nekaj posebnega bi dala...
Tigi, kaj pa če bi našla sliko motorja in jo dala narisat na gobelin in ga tako izvezla? Sam cen za to pa ne vem ...
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

jst sm včasih to delala, ko sem bla še majhna.zj pa tud znam ne več
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Jaz sem do zdaj naredila 4 gobeline. Prvega pri 12 letih z motivom jadrnice in ta je bil kar zahteven. Nato sem naredila še dva konja v galopu, neko jesensko sliko in še eno pokrajino.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Snowflake, hvala za tale linkec :D
http://www.galerija1a.com/gobleni2007/1.jpg
No, tle sm nardila za tamalo našo 100-01-1, pa 100-09-2, 100-12-2-in 100-12-4 se pa še delata :D

Mamo še 142-03 od tle: http://www.galerija1a.com/gobleni2007/6.jpg

Od telih http://www.galerija1a.com/gobleni2007/10.jpg mamo tisto številko 3, kjer deklica bere knjigo.. že ful star gobelin, nardila babica (al clo moj fotr hehe).

Un mi je hud z Mona Liso k je v tehle prospektih :lol:
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Jaz sem prejsnji tedn nasla en gobelin (neka vaza pa roze) doma lezat in sem se zraven spravla.. Dans sn ze prvic popizdla ker se mi je nitka nekak zamotala not v tote male lukne pa sn vse skup rajsi pustla kr drugace bi bla slika malo drugacna kot je zdaj :D
http://www.monna-lisa.si/pages/gobelini-main.htm <- Super link, dobre slike, tota moja vaza mi gre na zivce.
Hello, 911. I''m on fire!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja tale je zelo lep in bi ga takoj mela... :eek:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Zelo lepi gobelini. Tisti z živalskimi motivi so pa najboljši :respekt:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Urszika kdaj greš z mano tja? Al pa Jagodka...N aun sejem mislim še zdaj nisem šla pa bo skoraj eno leto naokoli...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _malena_ »

Tud jaz šivam gobeline... No v bistvu sem še začetnica. Zašila sem enga malega, na kateregm je tiger, zdaj pa sem začela z enim ogroooomnim, ampak je res zelo lep. Modro nebo, in veliko rumeno sonce, na sredini pa sta moški in ženska, vendar je vidna samo njuna senca.
Pride zelo lepo, ker je res velik kontrast...
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Jaz tudi zelo rada delam gobeline. Začela sem, ker jih je mami vedno delala. Na začetku sem naredila 2 majhna, potem pa sem začela delati malo večje, vedno od Royal Parisa z morskimi motivi.
Gobelini
Naredila sem gobeline pod številkami:
142-113
163-01 (je ogromen in je bilo na sredini že težko delati)
Imam pa tudi tele:
SlikaSlika Slika
Odgovori