js sm pa mojemu bivšemu fantu (končala sva 2 meseca nazaj), kupila 2 karti za savno in sproščujočo kopel in glede na to da sva ful dobra prjatla sem pričakovala da bova šla skupi. in je povabu kr eno punco.
Jaz tud rabim eno majhno darilo - bolj nekaj simboličnega, tak za enega fanta, ko se že dolgo nisva videla, ima pa poseben prostor v mojem srčku Kakšna ideja?
Js sm enkrat svojmu lubiju napekla CD s komadi k so me spominjal na začetek najine veze pa na ovitek sem mu nalepla mojo sliko pa neki sm gor napisala. Je bil ful vesel
Nu$k@ napisal/-a:js sm pa mojemu bivšemu fantu (končala sva 2 meseca nazaj), kupila 2 karti za savno in sproščujočo kopel in glede na to da sva ful dobra prjatla sem pričakovala da bova šla skupi. in je povabu kr eno punco.
savna, spoščujoča kopel, ti in tvoj BIVŠI... pa ti ni kapnilo, da to ne gre skup?
In tista "kr ena punca", mu že mora biti všeč.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
joj eno krasno idejo za darilo sm zanč vidla na štantih v portorožu... da daš delat vajino skupno slikco na kozarec... ful lepo pride, maš še tko 2 kozarca skupej in ročaj v obliki srčka.. krasno je. potem maš še ene posebne, take rdeče barve, in ko naliješ notri kakšno vročo zadevo, postane kozarec bel in se vidi samo slikca. mislim da pride 8€ en kozarec.
Če imas velik skupnih slik (vsaj 12) ti lahko iz teh najbolj cotkanih in izbranih slik naredijo koledar v kaksnem foto studiu, jasno za vsak mesec posebaj!
To se mi zdi super ideja
dbest tale sajt hocemto! ful dobrih stvari ampak pol se ti tolk ene šare nabere, tko da sem se jest odločla, da bom bl uprabna darila kupovala, neki kar folk rab...sej če svojga tipa poznaš pa prisluhneš, pol veš kva rabi.
jest sem mojmu kupla uno konzervo za instant internet, ker je med tem ko je diplomo pisal ful internet rabu, pa je moral zarad službe ful okol hodit, kjer ni blo vedno neta. je bil ful navdušen!
ja se strinjam ampak sem mi zdi da imajo tud uporabnih daril...tele USB baterije se mi zdijo kul za mojega ker to pomeni en polnilec manj na tleh za pobirat itak jih imamo že malo morje pri bajti