Prvi ˝rad te imam˝

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Meni je to rekel kar hitro, po kakšnem tednu. Ampak sva se pred tem pol leta poznala in se dost družila tko da se mi ni zdelo prehitro ali nepremišljeno :D
Uporabniški avatar
thali@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a thali@ »

men je reku "rad te imam" po 1 mesecu :wink: , mi pa skos govoti da me ful pogreša :D
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

helo!
meni pa je prvi tip reko da me ma rad neki po mescu dni, ljubim te pa dosti kasneje! ko sem pa bla z drugim, s katerim sem hodla 1,5 mesca; pa mi je že po enem tednu reko da me ljubi! pa jaz njemu, da je to nemogoče, ker me še sploh ne pozna!

sa mi pa zdi da beseda ljubim te, marskomu ne pomeni tega! sama rečem rada te mam, te ko to resnično čutim, in kuj po enem tednu! :)
besedi ljubim te...to pa takrat, ko sem ziher da je to to! najprej moraš imeti osebo rad, da jo lahko čez čas, ko jo spoznaš ljubiš!:)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

js sm pa nova na tem forumu, tako da bo moje prvo sporočilo kar v tej lepi temi, rad te imam :)
no meni je moj fant tudi zelo hitro to začel govoriti, tudi ljubim te je hitro rekel, vendar pa zdaj že kar malo manj :(
pa saj to ni važno, zdj mi to kaže z drugimi stvarmi.
uglavnem, jas pa nevem točno, če sem mu že sploh kdaj v življenju to rekla.. me je takoo sram da groza. mislim da je stokrat lažje i love you :)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

dobrodošla, jaz sem tudi bol nova!:)

zakaj pa te je sram! se pa to je nekaj čist normalnega! no vsaj meni!:) meni je i love you, tak čudno rečt! rajši rečem ljubim te oz. rada te mam! in pri tem gledam v oči, ker je meni to nekaj najlepšega, da pogledam v oči in izrečem svojo ljubezen! seveda je še lepše če dobim nazaj isti odgovor, ker oči ne lažejo!

pa naj te ne bo sram izražat svojih čustev!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
zazu
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nova gorica

Neprebrana objava Napisal/-a zazu »

purple_rain napisal/-a:Men gre pa tale "rtm" tko blazno na živce ... :? Če že človek misli resno, naj vsaj spodobno to pove(in ne samo napiše!).

men tut in tut prjatlcam ga ne pišem u smse.ker mi gre dejansko na žiuce in se mi ne zdi ful resno mišlen.sam učas mi pol kšne kolegice rečejo d zakaj nkol rtm ne napišem alpa * dam u sms in da to zveni kukr d jih nimam rada... :roll:
Uporabniški avatar
nataliya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nataliya »

Meni je fant rtm napisu že drugi dan, ko sva "uradno" postala par. Ne vem rad/a te mam lahko rečeš vsakemu - prijateljicam, staršem,...

Nevem jaz sem vedno čakala, da bom slišala Ljubim te, ker se mi zdi da je to prava beseda za ljubezen med dvema. :angel:

Res je najlepši trenutek ko te fant gleda v oči in ti pove, da te ljubi...
:hearts:
Uporabniški avatar
zazu
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nova gorica

Neprebrana objava Napisal/-a zazu »

ja, js sm pr bivšemu čakala in čakala d bi mi reku da me ma rd in k mi je blo po parih mescih že čudn d to lahko samo napiše, reče pa ne, sm ga prašala zakaj tega nikoli ne slišim iz njegovih ust.paj reku: "a bi mogla?a ni to že logičn d te mam rad?"pa sm rekla: "hm, je, sam učasih morš povedat da je osebi res lepo in se zaveda, da je od nekoga ljubljena." od takrat ni meu več pomislekou da neb reku da me ma rad in je ratou tut on boljše volje.in tut zdej k na novo punco ji z veseljem reče da jo ima rad.

nekateri pač ne vejo, kdaj je "rad te imam" v partnerstvu zaželjen.pomagejte jim :wink: :wink:
*kristinca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *kristinca* »

Rad te imam je reku kar hitro...se niti ne spomnm kdaj sva si začela to govorit :D

Ljubim te je pa reku po približno 3 mescih...kar dost dolgo je trajal, ampak vem, da je mislu resno. Od takrat mi pa to tud zelo pogosto pove :hearts:
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

meni je rad te imam rekel kar hitro, pol ko sva uradno začela hodit, ker pred tem sva nekje en mesec "bluzila" in mislim, da mi je že takrat rekel ta rtm.

nekaj me zanima. meni moj vsakič po sexu reče rtm. saj mi drugače tudi, v vsakem smsu pa če je še tako banalen doda rtm, al pa vedno ko telefonirava al tudi iz face-to-face. sam to po sexu pa se mi zdi..ne vem, čudno..kot da se mi zahvaljuje za sex. a se to še kateri dogaja? :oops:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Slisi se tako, kot da ze iz navade to govori.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Foxy-lady napisal/-a:Slisi se tako, kot da ze iz navade to govori.

Hmm... jaz ne bi rekla da je pogosto govorjenje 'rad te imam' kaj povezano z navado. Lahko, ni pa nujno.
Midva z bivšim si nisva dostikrat rekla rtm, pa je blo vseeno iz navade. Z zdajšnjim si lahko poveva vsako minuto, pa ne bo nič manj držalo in ne bo imelo popolnoma nič z navado.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Ce si ne poves dostikrat, to za moje pojme ze ni navada.
Meni je bivsi tudi nonstop to govoril, na koncu pa mi je priznal, da to sploh ni mislil resno.
Seveda, da ni nujno da to govori iz navade, jaz sem napisala, da se tako slisi :)
Meni moj pove "rad te imam" zelo redko, ampak takrat vsaj vem, da misli resno. Ce pa bi za vsako stvar rekel to, kot razlaga succubus, potem pa vec ne bi vedla al me zajebava al je to navada, al govori, ker nima drugega nic za povedat, al kaj. Ne vem, meni je to cudno.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

meni se zdi pa po seksu ful lepo.
sicer me je zaradi preteklih izkušenj vedno strah, da bi prišlo do govorjenja iz navade. prvič so mi eni povedali v roku enega tedna, eni pa v roku enega meseca. prvi teden se mi osebno zdi nekoliko prehitro, ker težko verjamem. :P
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

kajira napisal/-a:meni se zdi pa po seksu ful lepo

meni se zdi vsakič ko mi reče rad te mam lepo, sam to po sexu mi pa res daje tak čuden občutek :?
Odgovori