Prijateljica in pes

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*šubidu bejba*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *šubidu bejba* »

ojoooj:S sm slišala že par besed na zoofilijo samo si nism misnla d je v sloveniji tut kj tazga:S no ja...so ble tut hujše...da je ženska sexsala z konjem :lol: moje mnenje...punca naj si najde tipa :D

lep pozdrav!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

v slovenščini mate ful strani o tem kako seksat z živalmi.. sej ne da se zanimam, ampak enkrat je že ena dala link od neke strani kjer piše kako seksat s psom in mu ga potegnt tko d mu paše in take bolane fore. recimo na teli strani se tako početje še spodbuja in se smatra za nekaj čist normalnega in sprejemljivega : http://zoosola.zooxtreme.com/School/article1_1.html

kaj pa otroci vedo kaj delajo, kaj je prav, kaj je sprejemljivo in kaj ne. tuki jst vidm problem v vzgoji in pomanjkanju komunikacije otrok-starš. žival se tuki ravna po nagonu, ni nič kriva in verjetno ji tudi hudega ni nič. gre sam za moralo al pa celo samo za nesprejemljivost družbe do takega početja. morda bo čez par desetletij zadeva čist popularna.
ah ja, še dobro da nikoli ne sledim modnim smernicam :?
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

punkie_ napisal/-a:v slovenščini mate ful strani o tem kako seksat z živalmi.. sej ne da se zanimam, ampak enkrat je že ena dala link od neke strani kjer piše kako seksat s psom in mu ga potegnt tko d mu paše in take bolane fore. recimo na teli strani se tako početje še spodbuja in se smatra za nekaj čist normalnega in sprejemljivega : http://zoosola.zooxtreme.com/School/article1_1.html

kaj pa otroci vedo kaj delajo, kaj je prav, kaj je sprejemljivo in kaj ne. tuki jst vidm problem v vzgoji in pomanjkanju komunikacije otrok-starš. žival se tuki ravna po nagonu, ni nič kriva in verjetno ji tudi hudega ni nič. gre sam za moralo al pa celo samo za nesprejemljivost družbe do takega početja. morda bo čez par desetletij zadeva čist popularna.
ah ja, še dobro da nikoli ne sledim modnim smernicam :?

Mislim svašta!! da to obstaja! :roll: :roll: sick
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vojakinja_ »

men je tut to mal mimo...mislim bljek!men osebno je to ogabno!
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

glede začetka njenega mučenja psa: pač psi majo zlo izostren voh in tud bol vohajo če maš menstruacijo itd. sam to velja bolj za pse , ne za psičke...sm pa brala nek da pes res postane odvisn in da je to lahk nevarn...js bi se na tvojem mestu pogovorila z njo, pa jo prepričala naj premisl...kr,če boš ob vsakem pogovoru pred sabo vidla spolno izterjenko in mučiteljico živali , bo sam za tebe težje :!: ...drgač je pa to ogabno in izrpinjeno
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

P***a čedalje bl nagravžne teme..bolano :!:
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

nevem zakaj se tok prtužujete,.. men je sicer to igabno ampak to je precej pogosta zadeva v tem svetu. glede na to, da nekateri natepavajo ovce, in še kšne druge 4 nožne živali,.. :roll: žeče pomislm, da sm zanč na veceju od Globala vidla avtomat kjer prodajajo napihljivo ovčko, se loh zamislmo ,mal.. :?
prijateljica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a prijateljica »

Faaaak! Mislm sem pogledala to stran o zoofiliji, ampak oni dejansko o tem govorijo kot, da je to neki čist normalnega...Groza! Pa kva je s folkom! Ok, kar se pa tiče mučenja živali se pa jaz s tem glih ne strinjam, mislim, da ga ženska vleče psu...se mi zdi, da je pes v privilegiranem položaju...fuj fuj fuj fuj!
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Ko preberem kaj takega kot so razne abnormalne oblike spolnega občevanja (pa naj gre za zoofilijo, pedofilijo ali nekrofilijo), mi pri srcu postane prav neprijetno. Ne vem, sliši se čudno, ampak pri drugih rodovih takih stvari ni zaslediti. Torej nam naša vrla sposobnost presoje in razmišljanja (zaradi katerih naj bi bili več od živali) niti niso preveč v pomoč. Vsaj pri takih izrodkih človeške družbe ne. Sramotno :twisted:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

a z rodom si mislila vrsto? ne vem no, kako pa veš da mački niso pedofili?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ti iz lastnih videnj povem, da mački so pedofili.Moj maček je stalno mački ko je bla mlada, pa še zdej, lizal okol riti pa okol/po luliki :D (mogoč offtopic, ampak sm mogla povedat, da tale teza čist drži)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

pedofili so mentalno motene osebe, žival pa sledi svojemu nagonu in zadeva je čist neprimerljiva.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

*purple* napisal/-a:ti iz lastnih videnj povem, da mački so pedofili.

kira bedna izjava :?

se strinjam s punkie..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ojoj madona, heca pa dandanes noben ne razume :roll: bohnedej kej rečt :roll:

rekla je marlena, da se to drugje ne dogaja, mi pa NEVEMO, niti NIKOLI ne bomo kaj se mota mačkam takrat po glavi, če že o tem razglabjamo :wink:
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Sem že slišala za zoofilijo, ampak meni ni normalno da ima človek spolni odnos z živaljo.
Odgovori