Meni ma Osenarca na tej reklami ful zakon postavitev nog. To je pa tut vse. Še najbolj bedno mi je da se je zdaj še net ponudnik obesil na veleznano dejstvo, da sex sells.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
^ se nikoli nisem slisala, da lahko ugotovis iq nekoga na podlagi njegovega smeha... Se mi zdi, da se zadnje case ful malo pojavlja v medijih. Sicer pa je ne pogresam prevec
IZABELA napisal/-a:a je komu jasn, kaj majo skupnega na pol slečene spodnje gate med njenim nogam ter internet & telefonija Tuš ? Govorim o jumbo plakatih....
Ja tukaj je samo to, da boš pač pozoren ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
koliko "slavnih" pa nastopa v reklamah? kaj je tako čudnega, če dela reklamo za internet? vam zasedba iz naše male klinike v reklami za zavarovanje ali kredit (ali kaj že je) ne gre na živce? vam boris cavazza v reklami za unicef ni šel, pa rebeka dremelj, jan plestenjak, veso iz NMK...? včasih se zapičite v vse
ela85 napisal/-a:koliko "slavnih" pa nastopa v reklamah? kaj je tako čudnega, če dela reklamo za internet? vam zasedba iz naše male klinike v reklami za zavarovanje ali kredit (ali kaj že je) ne gre na živce? vam boris cavazza v reklami za unicef ni šel, pa rebeka dremelj, jan plestenjak, veso iz NMK...? včasih se zapičite v vse
se strinjam, čist preveč se poglabljajo nekateri v druge ljudi. Oki je slavna oseba, pa kaj pol, dela kar ji paše, briga jo za mnenja drugih, važno je da ona v tem uživa in še zasluži kaj mimo grede.
Meni je Nina carica in sem prav vesela za vsako stvar, ki ji uspe naredit!