Želja po naraščaju

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

to je res, da si veliko ljudi tega ne more privoščit, sam če je obojestranska želja, pa če sta vsaj dve osnovni plači, se da preživet, sicer ni nek luksuz, ampak gre pa že...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Men je moj direktna rekel, da želi met otroka, pa da se želi poročit. Sem bla u takem šoku, da sem kar ušla ven iz sobe, kasneje pa sem se še skregala z njim :nixweiss: .
Mnja, saj kjut pa little baby, pa vse poslinjeno, pa cele večere dritje, sam.... HALO?! No, lepo, da mi je direktna povedal, da želi met otroka pa ne vem, kaj še vse, jaz sem mu pa tudi direktna povedala, da grem v nekaj mesecih na špedicijo in da naj ne sanja preveč :stop: . Najprej štalca, potem kravca. Imam še x stroškov, x načrtov in nikakor še nisem dovolj zrela za ta korak. Sam njemu to dopovedat... Ko bi le vse bilo tako preprosto, ko si on misli... :roll: . No, jaz sem odklonila njegovo željo po otroku in poroki. Moja prioriteta je moja služba, ki mi nosi kruh na mizo (in plačuje moje gromozanske kredite :roll: ).
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

^ kaj je tipo hotel kar iz danes na jutri otroka? al je mislil dolgoročno?
drgač pa če si kera ful želi otroka met, nej gre najprej za kako varuško al pa mal sosedove otroke čuvat za par dni, da bo vsaj videla, kakšno je realno stanje z otroci. pomoje bi si marsikera premislila. lih dons sm poslušala kako se pr sosedih foter dere na tamale dva (8, 13 let) in mi je blo ful grozno poslušat kako nekateri ne znajo drugač kot z vpitjem. za otroke morš bit zrel pa mal naštuderat kako se jih pravilno vzgaja.

me res zanima če ma avtorica teme že kšnga bebeta. kdo ve?
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nokia_b »

men je pa moj tanov že kr odkrit povedal d ma željo po otroku zadne čase... d bi meu malo punčko...pa kk je to povedo..js sm se stopila... :love:
sam logično..on je 25...js pa bom komi decembra 20 :eek:
:) sej...njegovga fročka bi mela...:) magari zdj takoj... :love: :flower:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

midva si tud želiva družino, sam ne še sedaj ker še ni čas, tako finančno, kot časovno.mam pa že ful ta materinski čut, k veliko mislim na to kolk bi blo fajn met otročka.sam vem da zdj še ni čas, pa še kar nekaj let ne bo :(
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Pomoje de tale moj vprašanje tud paše v tole tematiko, zato ne bom odpirala nove teme.

Pri katerih letih ste začutile, da bi imele rade otročička?

Jz npr jih mam 24, pa mi na kraj pameti ne pride, da bi sploh razmišljala o otroku, k mi grejo na živce. Jih je blo pr sosed vedno preveč in so se skoz drl, pa ksna znanka ma tok razvajene punčke, da se ti obrača, tko da..

Ne vem no, sama pr sebi si nekoč želim tri fantke, sam zdele mi sploh še ni do tega. Kr ne predstavljem si sebe kot mamico :? :cry:

LP
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vojakinja_ »

hmmm ja ful se lepo sliši družina pa to...js si tut želim met enkrat otroke...ampak to tam pri 28, zdi se mi pa da je treba o tem kdaj met otroke ful dobr premislt...sj je ful lepo met dojenčka sam ta otorok tut enkrat zraste in za otroka je treba met kr dobre finance, da mu lahk nudiš najbolš...in če bom vidla da mu ne bom mogla še takrat nudit vsega bom še pa kako leto počakala!!! pač treba se je pomoje poment s partnerjem pa da se skupi odločta kdaj je tist pravi čas zato!!!
punca28
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punca28 »

Se strinjam. Tudi jaz si želim otroke, a šele, ko bom čutila, da je partner res pravi, in da si z njim želim ustvarit družino ter seveda, ko bo štalca pripravljena. Menim, da je to velika odgovornost, in je treba prej poskrbeti za streho nad glavo, kot potem prosjačiti okrog z petimi otroki ob sebi.

Želim si fantka in punčko. Stara sem 28 in imam cilj imeti otroka nekako do 35 leta. Je pa res, ko sem bila stara 20, da je bil to cilj do 30 leta. Poetm pa se zamakne (kariera, finančna stabilnost,...).
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js še nimam nobene blazne želje po naraščaju. Tok je še enih stvari, k si jih želim narest in uresničt in kjer bi biu otrok prevelka ovira, tko da nadaljnih par let bo moj trebušček še kr ploščat (če se slučajn ne zredim :D ).

Kocine mi grejo pokonc, k se mi kšna kolegica (dve lih noseče) začne zgražat, da kdaj pa js mislm met, da pr 30ih (prej kšn let gor kt pa dol) je pa že mal pozn, sploh če hočš več k enga ... :eek: :roll: , yeah right. Đizs. Pač, različn način žiulenja in različne prioritete. Js nobenmu ne usiljujem svojga mnenja, zato prčakujm enako od drugih.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Tudi jaz še nimam nobene želje po naraščajo. Najprej bi rada poskrbela zase, nato pa imela otroke. Zdaj niti nimam pogojev, da bi jih imela.

Mami se vedno zgraža kdaj imajo dandanes ženske otroke in vedno ji povem, da življenje ni več tako, kot je bilo v njenih mladih letih, ko so bile že vse nosoče pri 16-ih. Pa takrat so bili že pri teh letih skoraj vsi zaposleni, danes pa brez izobrazbe ne moreš dobiti službe.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

no ja, moja babica je imela recimo prvega pri 33ih letih, tako da je tisto od mladih mamic skozi zgodovino malo posplošeno :)
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nokia_b »

eh, zdej se mi pa zdi, d že mal pretiravate..
fročka pr 30ih... halo
pa sj ne rabte met gradu in treh ferarijev pred bajto, d enga bogga fročka k kruhu spravte..
dve normalni povprečni slovenski plači sta čist dost za eno tako normalno življenje in družino...
pa se mi zdi, d ženske nasplošno ne marate ideje o otrocih.. kaj za vraga se je zgodil z materinskim čutom.. a smo res postale taki kamni...
:eek: :eek: :?
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

nekdo si želi, drug si ne ... in ni zarad tega kamen, niti kaj slabši od tebe. Ni nobeno univerzalno pravilo, da bi si mogla ženska želet otroka ...svet nou izumrlu, kvečjem prenasiču se bo zarad preveč prebivalstva
Glejte mal širše in ne vsiljujte nekih rigidnih pravil, po katerih naj gre življenje, drgač loh gremo nazaj v srednji vek
Bod vesela da nismo vsi enaki :wink: bi blo dolgčas
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

moj sploh noče o frocih slišat..jz pa tko bi..ne še zdej..ampk bi ap enkrat, itaq :) sej on tut enkrat vrjetn, zdje pa pač še ne..sej sva še mlada dost tko da :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

nokia_b: sej ni fora v tem, da je treba otroku kupit plenice pa legokocke. fajn je imet recimo stanovanje, kar je pa vedno večji problem. ni malo parov, ki se pri 25ih stiskajo pri starših in za moje pojme to pač ni dovolj.

aja, pa tud če maš vse pogoje, pa bi recimo prej rad še malo potoval, ni s tem nič narobe. pač najprej malo uživaš v dvoje, pa potem zakorakaš v starševstvo ane.
Odgovori