Očesni stik oz. eye contact
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Hahahah. A ni seksi videt tipa kako pocas sladoled lize pa te gleda?purple_rain napisal/-a::lol:, to bi blo pa men osebno zelo hecno vidt ...namreč avtor te teme je tipbarbi napisal/-a:drgač pa idi vsaki dan na sladoled v tej uliciin zelo počasi liži seveda

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
purple_rain napisal/-a:Ja. Ok, izven konteksta teme, ampak to jz vedno počnem, ko mi gre kdo nasproti, prav gledam človeka v faco - ampak to bolj zato, ker sem vedno bolj slepa zadnje čase in pač gledam, če koga poznam, da mi ne bo kdo zameril kasneje in izjavil kaj v smislu "pa sej si me vidla in sploh ne pozdravila nazaj". :lol:anoyel napisal/-a:bistveno v teh sekundnih mimoidočih očesnih kontaktih je to, da se ti dnevno zgodijo večkrat in v večini primerov ne pomenijo nič konkretnega.
Hehe, jaz se tudi trudim, da bi bolj pozorno gledala okoli sebe, ponavadi samo brzim naprej, ne da bi se ozirala levo / desno... Sem tudi že doživela pritožbe znancev glede 'ignoriranja', ja

Drugače pa v teh pogledih na ulici ne vidim nič posebnega oz. so po mojem brez globljega pomena... Je pa vseeno včasih lepo, ko ti kdo nameni '2. pogled', se pravi, da te sprva samo bežno ošvrkne s pogledom, potem se mu pa oči ustavijo na tebi in si te še enkrat bolj pozorno ogleda

-
- Komunikatorka
eh teli eye contacti so itaq zelo smešna zadeva... ki si jo lahko narobe interpretiraš...
js sm zadnjič k sva z frendico nekje bla (ena veseliva al kukr kol že) vidla enga tipa k sm ga vidla pred... 1 letom
:D se mi zdi da sva se že takrt naskrivaj opazovala. tokrat je blo pa očitno... potem sem ga še 2x vidla (začuda je biu na mestih kjer se to nebi pričakovalo saj tam vsekakor ni bila glavna točka dogajanja
)
js sm zadnjič k sva z frendico nekje bla (ena veseliva al kukr kol že) vidla enga tipa k sm ga vidla pred... 1 letom

Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Tudi pri meni so jamrali, da ko grem po ulici, nobene ne pogledam, čeprav so se punce ozirale za mano, da hodim kot da bi imel plašnice na glavi, sošolec mi je zaradi tega očital, da sem čudak. Bom moral bolj odpret oči.cukr8 napisal/-a:Hehe, jaz se tudi trudim, da bi bolj pozorno gledala okoli sebe, ponavadi samo brzim naprej, ne da bi se ozirala levo / desno... Sem tudi že doživela pritožbe znancev glede 'ignoriranja'
LitLgrL. napisal/-a:rdeče vrtnice napisal/-a:mah js pa s takih pogledov ne sklepam čist nč...pač te edn mau pogleda to je pa to
hja se strinjam.. lahko pa pomeni kaj drugega, če je pogled daljši in ga spremlja nasmeh. sploh, če se nato še obrne za tabo, ko greš mimo..
Hehe, zdaj sem se spomnila, ko sem enkrat šla po ulici, pa se zagledam v eno izložbo, grem dalje pa mi gre nasproti en simpatičen dečko.

eh...to nč ne pomen...če te en tak bežno pogleda, ku greš po ulici..jz vlkrat grem po ulici pa sm zamišlena...pa se v kirga zagledam al pa kej...pa si pol un res ne vem ka misl...drgač pa se jz tut vlkrat gledam kirga, ku se mi zdi znan...in ne vem od kot ga poznam...pa ga fejst gledam...sam pol ku gre pa mim..pa se spolnem kir je....tak da to v večini primerov nč ne pomen...no vsaj za mene ne...za ostale pa ne vem