Meni se je pa pojavil, vsja tako mislim tur na nogi malo nad kolenom. Tak je, kot ga opisujete... fulll velika bula, ognojen, okrog pa rdeč obroč. Vendar jih imam še drugje po nogi veliko, le da niso zatečeni in brez rdečega obroča.... V kratkem bom obiskala zdravnika, sicer me pa drugače zanima, saj sem slišala, da naj bi šlo za zastrupitev krvi?
Tudi sama imam ful probleme s tem in ne vem v čem je težava. Trudim se veliko piti, ampak včasih imam potem še vseeno suha usta. Mazilo za ustnice imam itak vedno pri sebi (labello classic, če je pa kriza pa mi ful pomaga Blistex). Kakšna pearl and shine mi je ful vredu, ampak imam ustnice potem še bolj suhe. Ampak to ni ravno v povezavi s suhimi usti... Verjetno edino pomaga pitje tekočine.
moj oče je imel tud nonstop suha usta(tečnaril je kot mali otrok, labele pa ni htel) in so potem ugotovili, da ima probleme s ščitnico... kaj pa vem, lahko, da je to td kaki znak, tako da si dajte s-tsh testirat(ščitnični hormoni)(vpliva tud na prebavo, razdražljivost itd)
Pravijo, da labelle in razni vazelini nič ne naredijo samo malo naastijo...pravijo, da zelo pomaga pač, da ko imamo suhe ustnice lepo podrgnemo z suho zobno krtačko po njih, da odstranimo vse odmrle celice ter jih namažemo z naravnim medom...potem čez neki časa pa samo obliznemo med dol...Zvečer in čez da je fajn, da jih mažemo z vlažilno kremo, ki je lahko tudi za obraz in neboste vrjele da ustnice kar "jejo" do kremo tako jim primanjkuje vlage...
Jaz sem to neki časa počela ampak sedaj se zopet mažem z vazelinom...fajn je če map kak hranljiv ter vlažiln vazelin.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
heh, po naslovu sodeč sem mislila, da gre res za suha usta, ne ustnice
drugač pa jst tut svetujem tisto vazelino od vichyja (linija nutrilogie). pa čim manj si ustnice lizat in nikakor uporabljat lip glossov in sadnih label.
Js mam tudi veliko težav s suhimi in razpokanimi ustnicami.Najhuje je pozimi, ker se še nasmejat ne smem, in mi že teče kri, da ne omenjam, kako nesramno zna to pečt...Sicer pa uporabljam labello, najraje klasičnega(modre barve), ustnice si poskušam čim manj lizat, šminkam in glosom z bleščicami se pa moram na žalost odrečt, ker mi z njihovo uporabo ustnice še prej razpokajo, pa ni važno, če na šminki piše, da ima izboljšano formulo(hydro care, pa take fore)...Je pa nadležno, ker se moram kar naprej mazat, drugače zgledam, kot da sem ravno prišla iz puščave, kjer ni blo niti kapljice vode...bad...
Tud jst mam kar velike probleme, kar se tiče te teme. Pozimi mi razpokajo. Sicer mi ne teče kri, je pa vseeno kar moteče. Uporabljam labele, pa mi kar pomagajo. Do sedaj sem bila najbolj zadovoljna z Labello, ki vsebuje med (belo ohišje)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Kokr sm js seznanjena s tem so izsušene ustnice lahko tud znak dehidracije..nasploh naj bi razni vazelini še bolj izsuševali ustnice v kar sm začela vrjet ko sem nehala uporabljat labelo in zvečer samo s krtačko zdrgnem ustnice,včasih namažem s kremco in to je to
men je dala pa kozmetičarka nasvet, pač za suhe usnice, da zvečer, ku grem spat, da si namažem ustnice feejst na debel z navadno kremo (najboljš od nivea soft) in men je pomagal to
a mogoč kera uporablja za ustnice kremico za dojenčkovo ritko?
sm že poskusla pri eni prijateljici pa mi je ful fajn. sam njena krema je iz nemčije in se mi zdi mal drgačna kot te ki sem jih do sedaj v naših tgovinah gledala. ubistvu ni taka čist navadna krema (pč da bi bla bela, če veste kaj mislim) ampak nekako spominja na vazelin.