Je pa tko, na začetku je večina rahlo zgrožena in ima veliko dvomov. Ampak koker po drugih forumih berem, uparbja to vedno več žensk in večina jih je prav navdušenih. Tudi tiste, ki so bile na začetku najbolj proti

mily napisal/-a:Jst tole poznam že kr neki časa. Sama sicer ne uporabljam, sploh zdej ne, ko imam Mireno in ne bom več mela menstruacij.
Je pa tko, na začetku je večina rahlo zgrožena in ima veliko dvomov. Ampak koker po drugih forumih berem, uparbja to vedno več žensk in večina jih je prav navdušenih. Tudi tiste, ki so bile na začetku najbolj proti
norolescentka napisal/-a:
nč dražji niso koker tile o.b. in allways.
http://www.biosi.si/index.php?cPath=1_3 ... 7687bc4944
lipgloss napisal/-a:Kar malo me je presenetilo, da so ženske glede svoje menstruacije in krvi tako skeptične. Stvar je super, ker sama ze dalj časa uporabljam Lunette nimam več problemov na morju in pri raznih športih. Enostavno izliješ v wc, niti ni nujno da imaš pri sebi plastenko vode v javnih wc-jih ampak enostavno z wc papirjem obrisem robove in si ga vtaknem nazaj notri, saj ponavadi zunanje stene skodelice sploh niso krvave. Ko se navadiš pozabiš, da sploh imas menstruacijo.
Ženske,... treba je počasi malo iz okvirjev in se začet zavedat svojega telesa in okolja. Mislim, kar zmrazi me ob misli na tampon ali vložek in ne morem verjet da smo lahko tolk let za leseno žlico glede tega.
matjačka napisal/-a:mily napisal/-a:Jst tole poznam že kr neki časa. Sama sicer ne uporabljam, sploh zdej ne, ko imam Mireno in ne bom več mela menstruacij.
Zdele bom mal offtopic...
Imaš mireno - zanima me če si že rodila?