Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

janica02 napisal/-a:jaz bi pa samo rada vprašala, če se da dobiti kakšen dober likalnik pod 40 evrov in kje ga lahko kupim.
Malo poglej Remingtonove likalnike, če ne iščeš ful profesionalnega, lahko dobiš ful dobrega že za 30-40€.
I laugh at gilded butterflies.
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinkica* »

tortisse napisal/-a:
Lady_fLame napisal/-a:^^Ionski al' kateri drug Gamin? Ko na tej strani je samo eden ionski izmed okoli 7 razlicnih Ga.Ma-inih modelov.. :wink:

Živjo!

Jaz imam ionski ravnalec las corioliss pro variable s tourmalin prevleko in sem res super zadovoljna. Kot sem pa videla ga ima tudi precej drugih tukaj na forumu in so ga vse zelo pohvalile. Jaz resnično še nisem imela boljšega v rokah. Je pa malo dražji od GA.ME. Svetujem ti, da si kupiš ionskega pa naj bo to GA.MA ali kateri drugi, ker verjetno svojim lasem privoščiš le najboljše. Za corioliss-e pa si lahko prebereš več na tej strani: www.lisap.si

Pa veliko sreče pri nakupu :)

js sm tut tko zadovoljna s tem ravnalcem, js sicer nimam točno tega modela ampak Purple Haze Pro Variable in je res najbolši. res je vreden svojega denarja! :gut:
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _*lunca*_ »

jz mam doma od babylissa ravnalec za lase...pa sm fuula zadovoljna...pa tut frizerka mi je pač priporočala, da nej od te firme vzamem, kr so najboljši
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

frizerka ti rekla za babyliss ah dej .. to so najslabši ever..uničjo lase..uglaunm, jz sm si jih čist zajebala z njem, je pa res, da sm jz to redno počela pred 5imi leti..mogoče so v babyliss firmi kej napredoval :D
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

frizerka ti rekla za babyliss ah dej .. to so najslabši ever..uničjo lase..uglaunm, jz sm si jih čist zajebala z njem, je pa res, da sm jz to redno počela pred 5imi leti..mogoče so v babyliss firmi kej napredoval :D[/quote]Jaz sem tudi pred 4 leti mela Babyliss pa mi ni bil dober sploh. Prisegam na Remington :)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

maah to likanje tko unič laske ... js mam tud od remingtona enga za 12.000 bivših sitkov, ampak zmeri po likanju, ko si operem laske, vidm razcepljene konice... verjetno bi mogla uporabljat une zadeve za lase, ki si jih daš gor pred likanjem .. a keri to kej pomaga?
pa ne vem kaj je z enimi ženskami narobe, čist skos si likajo lase, sveže oprane si grejo likat, kar je največje sranje kar ga loh nardiš. baje d je bolš šele po usaj 2 dneh po pranju d si jih likaš... pa tud kšne dva tedna po tem, ko si jih pobarvaš, ker drugač ti barvo vžge čist u las notr.. tko se je eni sošolki in se barva sploh ni sprala.
jst če hočm met bolj ravne, si jih med sušenjem skos češem s krtačo pa niso tko skravžlani
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sej z vročim zrakom iz fena si jih tudi uničiš in se bolj cepijo Pa če grobo češeš lase se tudi zlomijo konice.
Jaz mam kodre in pustim kodraste večino časa, vsake toliko pa jih zlikam in prej uporabljam kremo, ki naj bi zaščitila lase pred visoko temperaturo likalnika. Pa po likanju uporabljam silikon za konice.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

^ sej zdej so sušilci na hladen zrak že dost pocen, pa tud če si na topel zrak se niti primerjat ne more z uno vročino ki jo direkt na lase stisneš z likalnikom.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Vem. :) Hotla sem samo povedat, da se tudi drugače lasje lahko uničijo, ne le z likalnikom. Se pa da tudi to preprečit z rednim striženjem, dobro nego las ter investiranjem v dobre preparate.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

jaz sem si lase likala 4leta, vsak dan, pa še blont sem bla 3 leta (peroksid), tak da mam zdaj res čist uničene lase :( pred dvema tednoma pa sem se končno odločla da bom nehala likat. zdaj pa si dam samo peno gor, pa mam rajši kodrčke.
še vedno pa prisegam na remingtonove likalnike.
*Bejb*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Bejb* »

Jaz imam Remingtonov likalnik in sem z njim več kot zadovoljna! :wink: Las pa si nikakor ne likam vsak dan, ampak recimo dvakrat tedensko ali pa če grem ven. Zdaj so mi nekako spet postali všeč rahlo valoviti lasje (ne kodrčki). :)
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 4_maya »

choco.cat napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:
_*lunca*_ napisal/-a:jz mam doma od babylissa ravnalec za lase...pa sm fuula zadovoljna...pa tut frizerka mi je pač priporočala, da nej od te firme vzamem, kr so najboljši

frizerka ti rekla za babyliss ah dej .. to so najslabši ever..uničjo lase..uglaunm, jz sm si jih čist zajebala z njem, je pa res, da sm jz to redno počela pred 5imi leti..mogoče so v babyliss firmi kej napredoval :D
Jaz sem tudi pred 4 leti mela Babyliss pa mi ni bil dober sploh. Prisegam na Remington :)

imam Babylissovega s steklenimi ploščicami in to že najmanj 2 leti. sem čisto zadovoljna z njim (steklene naj bi bile boljse od keramičnih - kao neki novega in takoj ko so ven prišle sem si ubodla tak likanik). zlika zelo lepo in zadeva tudi drži. vročina je pa v vsakem primeru strup za lase.. :x
Uporabniški avatar
*maja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *maja* »

hey!!

kaj pa likalniki ga.ma...ga mogoče kera uporablja? ker je najbolši? odločam se med likalnikom CP3 Tourmaline in ga.ma ion, zato bi mi vaš nasvet prav prišu...
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

Js mam ga-ma likalnik in je dbest :D priporočam :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
tortisse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tortisse »

*maja* napisal/-a:hey!!

kaj pa likalniki ga.ma...ga mogoče kera uporablja? ker je najbolši? odločam se med likalnikom CP3 Tourmaline in ga.ma ion, zato bi mi vaš nasvet prav prišu...

GA.MA je kr fajn, samo čez corioliss-a ga pa ni :D !
Odgovori