hehe, to ti pa nedela zato ker je Microsoft glup in nezna poštimat svojih serverjov.
Sem imel sam isti problem in sem poizkušal poslati podatke 2 tedna se mi zdi in nato mi je šele uspelo dobiti tisti trenutek, ko je bil server dostopen.
Prosim naj mi kdo pomaga...ves čas sem imela starejšo verzijo, msn-ja, vendar mi sedaj napiše, da si moram namestiti novejšo verzijo. Vendar, mi novejša verzija( 8.0, 8.1) ne dela. Ko hočem začeti pogovor mi napiše : Pogovora z osebo x ni bilo mogočr začeti... Kaj je narobe?
bbdd napisal/-a:Prosim naj mi kdo pomaga...ves čas sem imela starejšo verzijo, msn-ja, vendar mi sedaj napiše, da si moram namestiti novejšo verzijo. Vendar, mi novejša verzija( 8.0, 8.1) ne dela. Ko hočem začeti pogovor mi napiše : Pogovora z osebo x ni bilo mogočr začeti... Kaj je narobe?
Mam isti problem ja...pa sm probala zbrisat msn in ga spet naložit, pa spet isto
a mi lahko kdo prosim pove kaj moram narest k si nikakor ne morem na n0vo msnja nastimat zdaj ko je tista nova fora da ga moram posodobit.. poskusla sm ze use pa mi ne dela.. če obstaja kaka dobra dusa naj mi prosim pove kaj bi bilo treba narest kajti js bom ze zgubila zivce...