Med spanjem govori
- MAJAmazing
- Sramežljivka
ja jst tut mam enga prjatla, ko ma ful šoke med spanjem, si je menda že zobe umivu s tušem pa ven skos okno lezu...enkrat smo pr prijatlci spali je vstal gor pa zakriču waaaaaaaa pa se nazaj ulegu pa zaspal...zadnjič pa smo bli skup na morju in prvi dan (mene še ni bli) je menda kr neki po kuhinji neki razbijal, nasledn dan pa js tko sred noči hočem na wc, pa mi je itak vedno bad zarad tega, da neb koga zbudla, pa hočem dol iz postle, pa kr naenkrat un ustane gor pa začne okorg gledat...mene je skor kap, sem kr obstala...pa je pravu, da ko spije skup s svojo punco nikol ne more zaspat, ker ga je strah, da bi kaj ji preveč povedu med spanjem... 

od mojega kolega sestrična, je enkrat v spanju šla na wc in si s koco rit brisala... potem ta kolega je med spanjem šel na televiziji programe prestavljat, enkrat je pa celo odšel ven iz hiše, spat v zunanjo kuhno, da so ga iskali en čas.
Jaz ponavadi kaj govorim v spanju, mami je včasih prišla preverit če sme ok in s eje kar pogovrajala z mano. Enkrta sme baje sedela pokonci, ap me je vprašala mami kaj delaš? jaz pa: ja štrihat grem a ne vidiš.. pa ona: ke te greš zdaj štrihat.. jaz pa: ja toti cif tu, pa sem baje odejo vlekla sem pa tja
fanta še nsiem slišala da bi kaj govoril, samo smrčal
aja to ko pa je izgovoril ime ženske pa je čista podzavest, ne pomeni, da zato ljubi drugo al pa kaj
Jaz ponavadi kaj govorim v spanju, mami je včasih prišla preverit če sme ok in s eje kar pogovrajala z mano. Enkrta sme baje sedela pokonci, ap me je vprašala mami kaj delaš? jaz pa: ja štrihat grem a ne vidiš.. pa ona: ke te greš zdaj štrihat.. jaz pa: ja toti cif tu, pa sem baje odejo vlekla sem pa tja

fanta še nsiem slišala da bi kaj govoril, samo smrčal

aja to ko pa je izgovoril ime ženske pa je čista podzavest, ne pomeni, da zato ljubi drugo al pa kaj
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
...da se mu je kej sanjal, pa je pol pač to ime izgovoril, lahk bi blo tud kej drujga...tak na šolskih izletih sm enih parkrat govorila v spanju, pa so mi pol povedal, pa so ble bedarije brez pomena
...ne rečem da bi v polsnu ime druge ženske izreku...
če si pa firbec al pa si bol čustvena , bi pa js na tvojem mestu mal omenla kaj je blo, pa pol pač rekla kaj je govoru...pa bi ga mal povprašala....kr še vedn lahk na foro obrneš
sj boš vidla reakcijo

če si pa firbec al pa si bol čustvena , bi pa js na tvojem mestu mal omenla kaj je blo, pa pol pač rekla kaj je govoru...pa bi ga mal povprašala....kr še vedn lahk na foro obrneš

-
- Kofetarica
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
zdaj če sanja drugo žensko, še to ne pomeni, da te vara al pa kaj podobnega.... saj imamo vsi fantazije in s tem ni nič narobe. jaz bi mu povedala na tvojem mestu in bi ga seveda vprašala, če se spomni podrobnosti sanj. res pa je, da kar on sanja, še ne pomeni, da je kaj resnega za tem, sanje so le sanje....
punchka napisal/-a:uf, jaz sem se tudi smejala prejšnji teden, ko je moj prespal pri meni. sem mu enkrat sredi noči dala (mojo) roko na prsi, pa jo on prime pa malo pošlata in reče: "kva je pa to?!! o fuj! kr ena roka!"hjoj. v glavnem, sem izvedela, da se mu moja roka gravža
![]()
Ta zmaga!!

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
jaz vem da sem dostikrat govorila v spanju, in to razločno! Moj se je vedno smeju zjutri k nism mela pojma o čem mi razlaga k sploh nism vedla da sm se pogovarjala z njim. zdej k sva pa že tolk cajta skupi pa dostikrat pri meni prespi se je pa začel dogajat da on kej v spanju pove: NPR. spomnim se enkrat je bil pod pritiskom zaradi ene seminarske ki je ni še dokončal, in je ponoči k sva bila na kampiranju v šotoru, začel mi razlagat sa se mi bo prec posvetil, da samo še seminarsko more sprintat:)
sem se kr fajn nasmejala takrat:)
sem se kr fajn nasmejala takrat:)