Upam da tole mine Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
-
Angel girl
- Cosmopolitanka

- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Angel girl napisal/-a:Že 2 meseca in pol je nimaš? Si ti prepričana, da nisi noseča?![]()
![]()
Si kej pretirano hujšala vmes?
Lol Angel nism vidla tega zadnjič - ne, nisem noseča, sem nardila dva testa + ginekologinja nardila UZ. Tko da s tem nič ne bo
Mi je predpisala ene tablete po katerih naj bi dobila menstruacijo po parih dneh, jemat moram 10 dni 2x na dan po eno. Mam že ene krče v trebuhu pa šele 4 dni jemljem
Kar se pa moje kože tiče, je pa tud tok grozna, čelo mam čist posejano z izboklinicami, hvalabogu da nimam še na licih mozoljev. Pa k nikol nism mela no

Angel girl napisal/-a:Zdaj je preteklo že nekaj tednov odkar sem prenehala jemat kt. Vse je ok, počutim se bolje le koža se mi je totalno poslabšala. Čist sem mozoljasta in seveda totalno nesrečnaUpam da tole mine
Pr men ni minil; zdej razmišljam, d ajih začnem nazaj jemat, ker ne prenesem mastne kože & las
, stranskih učinkov pa tud niso imele nobenih-
princess*any
- Sramežljivka

Zdle sem brala tole vaso temo, pa sem se mau zamislila...
A se je ze keri zgodilo, da ko je prenehala jemat tabletke, da je dobila odpor do dolocene hrane? In da je ful ful ful shujsala, zaradi obcutno zmanjsanega apetita? Sicer to zame ni 100%, ampak sem glih zacela razmislat, da so se meni zacele te tezave glih v casu, ko sem prenehala jemat tabletke.
A se je ze keri zgodilo, da ko je prenehala jemat tabletke, da je dobila odpor do dolocene hrane? In da je ful ful ful shujsala, zaradi obcutno zmanjsanega apetita? Sicer to zame ni 100%, ampak sem glih zacela razmislat, da so se meni zacele te tezave glih v casu, ko sem prenehala jemat tabletke.
-
Angel girl
- Cosmopolitanka

- Kontakt:
-
Mayflower*
- Kofetarica

-
Angel girl
- Cosmopolitanka

- Kontakt:
-
all*starka
- Komunikatorka

Itak, če je pa notri estrogen. Tudi progesteron zelo vpliva na lepo kožo (zato imajo nekatere nosečnice krasno kožo, če so bile prej vse mozoljaste). Tabletke imajo močan antiandrogen učinek - zavirajo delovanje moških hormonov, še posebej testosterona, ki je glavni krivec za maščenje kože in mozolje, pa tudi močno poraščenost moškega tipa.
-
watershine
- Sramežljivka

Tudi jaz sem se odločila, da preneham z jemanjem tabletk. Jemala sem Trinovum zdaj me pa zanima kako dolgo je potrebno počakati da lahko n zanosim . Saj bom obiskala ginekologinjo samo zanima me če je bila katera v podobni situaciji in kako dolgo je morala čakati da je lahko zanosila in ali se lahko pojavijo kakšni problemi.
- metuljčica*
- Cosmofrik