Vaginalni orgazem

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _malena_ »

Pajkica, če si ga kdaj doživela, bi to definitivno vedela. Torej, če ne veš če si ga ali ga nisi, pomeni da ga nisi. To je prva stvar :)
Kot drugo pa, jaz bi težko z besedami opisala kako izgleda to. Recimo kot da bi imela mravljince po celem telesu, ampak dost bolj intenzivno, in dosti večji užitek :)
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a pajkica »

ok ja bo dost :razz: sam jz sem že doživela mravlince po celem telesu ....se opravičujem ampak sem mal zabita....al se pa delam.no če mi zna še kera z pesedami opisat orgazem bi ji bla res hvaležna...hvala res..pomagajmo si en drugmu=) :razz:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

*purple* napisal/-a:nevem ljudje smo pač različni, meni osebno več pomeni sam sex, brez vaginalnega O-ja, celoten proces, ljubljenje, stik z ljubeznijo, in orgazem na oralni ali pa ročni način, za kterga loh rečem sam waw :D tist vaginalni, če je al pa če ni..jst sm zadovoljena, dost sem se sikirala, ne bom se več...in tud malce več čutm..manj kot mislm na to in se trudm doživet bližje sem....

Čisto enakega mnenja sem. Tudi jaz sem si zelo želela doživet ta velik O, ampak ga po letu in pol (rednih) spolnih odnosov še vedno ni (prej ob one night stand-ih ga itak sploh za pričakovat ni bilo), čeprav imam včasih občutek, da sem že čisto čisto blizu (takrat si običajno rečem "no, zdaj pa bo" in to me zgleda dekoncentrira :D )...

Uglavnem - jebeš. Če ni, ni. Mogoče naslednjič bo, potem pa spet ne.

Nekaj je odvisno od položaja, nekaj od tvoje podzavesti, nekaj od njegove tehnike/velikosti, nekaj spet od občutljivosti tvojih živčnih celic... Ko bo vse to na maksimumu (ali vsaj dokaj povprečno), bo tudi tvoja vzburjenost prišla do tja :D .
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

sm iskala primerno temo pa nism najdla, nove pa tut nism hotla odpirat za tole --> namrec se mi je zgodil da sm hotla sexat pa use je blo fino fajn SAM js nism ratala mokra...sploh...in pol valda nisva mogla k je bolel... a ma kera izkusne? a se da kj narest?! (predigre je blo dost tut oralno pa to) :?
Zivljenje je piskotek!
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a pajkica »

jz ti svetujem da uporabljata kakšne lubrikante za to se jih kupi v vseh lekarnah pa mislim da tudi v drogerijah ko so dm pa podobno.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

@inaa: tut js ti tako kot pajkica svetujem, da si s fantom kupita lubrikant na vodni osnovi. Sam ti priporočam, da ga kupita raje v kakšnem sex shopu (imajo večjo izbiro). Če nisi mokra, še ne pomeni, da nisi dovolj vzburjena! Veliko žensk ima probleme z vlažnostjo.

Če se umivaš z intimnim milom, ti priporočam, da se nekaj časa samo z vodo in boš potem mogoče kaj bolj vlažna. Samo, ne umivaj se po intimnih predelih z gelom za tuširanje!
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

hvala vama! sm tut sama ze to razmislala ampk sm rekla bom uprasala za vsak slucaj ker me je ze mal skrbel da zna bit kj narobe... bova sla kupt! :D
Zivljenje je piskotek!
Stella_B
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Stella_B »

_malena_ napisal/-a:Pajkica, če si ga kdaj doživela, bi to definitivno vedela. Torej, če ne veš če si ga ali ga nisi, pomeni da ga nisi. To je prva stvar :)

Se strinjam...

Glede občutka je pa tko....začneš čutit eno napetost tam dol, ki se stopnjuje...to spremljajo tut mravljinci po celem telesu...nato pa vse skupi popusti.....kot eno olajšanje...zlo fajn občutek...

men je tut boljši klitoralni, se mi zdi da je močnejši...

a je mogoče katera doživela oba naenkrat?? :)

men je ratal samo enkrat....neverjetno dober občutek :razz:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

oba naenkrat?? a je to možno? zakaj se men to ne dogaja :( sm še mlada, ker baje da to z leti kr samo od sebe pride
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Tudi pri meni je da pride obema naenkrat dokaj redek pojav. Je pa res, da se nisva nikoli trudila za to, ampak preprosto uživava in če se zgodi še toliko bolje.

Se je pa zgodilo ravno danes in bilo super. :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

ne ne jz sm misnla to, da dožviš od enm klitorisnega/klitoralnega(?) in vaginalnega..to mislm..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

tele moje mišice so bl švoh ker ne čutm razlike, ubistvtu...a delaš ti posebi tiste vaje k so prou temu namenjene, da krepiš mišice?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

e..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mačkaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mačkaa »

men tut še nikol ni pršlo... k sm vse tole prebrala...ufff... sm si vzela mal časa pa s fantom to probavala...sm mislm, da zdej vem kaj je moj največji poblem... jst enostavno ne morem nehat mislt na to kdaj mi bo že pršlo! Sej ful uživam, pa poskušam izklopt tist KDAJ?!?! ampak enostavno ne gre... kako se pa ve čist sprostite ne da bi razmišlale o tem kdaj vam bo že pršlo?
Odgovori