nincy, a se ti res zdi tok nemogoče da upade promet v lokalu 90%? če je lokalček imel pretežno kadlske goste i če ima kvadratni meter terase, se to lahko še prehitro zgodi, tko da jaz nebi sklepala preden ne vem točne situacije, kot je že omenila lolita.
pri nas tudi naokoli opažajo drastični upad gostov, sploh tisti lokali z malo teraso.en lokal je celo delovni čas spremenil in deluje samo do enih popoldne, ker potem ni nobenga gosta več.Pa tud tko se šušlja naj bi ga zaprli, ker jih več stane štrom na mesec kot pa dobijo od prodaje.
to so čist logične stvari.
poleg tega pa trenutno en moremo sklepat nil določenga, ker pač je še "poletje" in je še možost zadrževanja na terasah, tko da se upad v tistih lokalih ki lahko nudijo dost obširno teraso niti ne pozna.No, razen ob deževnih mrzlih dneh, vidiš sedet folk zunej, notr pa žive duše.in še teh ki sedijo zunej (verjetno pretežno kadilev) je malo.takrat se pozna v prometu.
MilkyWay...seveda si bomo tud kadilci privoščl pijačko brez cigarete (no, jaz osebno kavice ne), če te prime greš pa ven prižgat in je.nevem kaj pa zdej to vse neki moti.in še nekej, poserjem se na mnenja kako to zgleda.važno da je meni kul