ko dobiš odločbo, če pa jo dobiš bol pozno kot nakažejo štipendijo pa takrat ko maš keš na kartici pa neveš od kje je za študente 1x novembra mislim da...
punce naštejte mi katera potrdila vse je potrebno oddati zraven, ker imam občutek,da sem nekaj pozabila, naše ženske na zavodu so pa totalno nesposobne in nikoli ne pokličejo, če kaj manjka...
torej oddala sem: potrdilo o vpisu, kopijo od preživnine zase in za brata, tisti list za dohodnino...ali sem kaj pozabila?
Ok, upam, da ne bom smotano izpadla, ampak mene zanima do kdaj je treba to prošnjo oddati? Pa kaj točno je treba vse zraven poslati? Ali pa če mi kdo vsaj kak link lahko da, kjer to piše?
Res hvala že vnaprej!
Dorotheia, mislim da je za študente rok oddaje 3. oktober. Upam da se ne motim. Za vse ostalo pa ne vem čist točn, ker morm priznat, da men še zmeri mami vse to ureja.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
ok zdej sm šla gledat v elektronsko obliko obrzca in punce po novem nam ni treba nobenih papirjev več nosit, kr piše povsod zraven da si zavod priskrbi sam...tko da ni panike...
aja tisti list za dohodnino je pa kao to ko je mami dobla nazaj odločbo ko je vložla dohodnino in lani je to blo potrebno dodat.