lolitaa napisal/-a:pravkar sem vidla da je že saw IV![]()
hitim pobirat
Kaj???

Jaz sem pa včeraj gledala Desparation (2006). Saj ni tak baš grozno, samo je pa zakon film. Stephen King je spet dokzal svoje...

*purple* napisal/-a:sicer pa dandanes ne znajo več delat grozljivk, vse kar nardijo je samo mesarsko klanje.sicer tud mesarsko klanje rada pogledam, sam tiste stare grozljivke so mi ble še zmeri boljše.
Bumerang napisal/-a:*purple* napisal/-a:sicer pa dandanes ne znajo več delat grozljivk, vse kar nardijo je samo mesarsko klanje.sicer tud mesarsko klanje rada pogledam, sam tiste stare grozljivke so mi ble še zmeri boljše.
Čaki mal... praviš da so ti všeč stare grozljivke, hkrati pa navajaš da ne maraš klanja v filmih?! A ni za stare grozljivke tipično ravno to, da so se zmeri samo klali in podobne scene (Noč čarovnic, Krik, Psiho, Petek 13...). Ravno danes je ful več filmov s psihološkim poudarkom in ne več tako na klanju (Krog, Vsiljivci, Šesti čut, Gothika, Hide and seek, Odklenjena skrivnost, The darkness, The grudge...). Se pravi, danes je ogromno psiholoških filmov, včasih pa je blo tipično to, da se je zmeri nek masaker dogajal v filmu.
girlie napisal/-a:Bumerang napisal/-a:*purple* napisal/-a:sicer pa dandanes ne znajo več delat grozljivk, vse kar nardijo je samo mesarsko klanje.sicer tud mesarsko klanje rada pogledam, sam tiste stare grozljivke so mi ble še zmeri boljše.
Čaki mal... praviš da so ti všeč stare grozljivke, hkrati pa navajaš da ne maraš klanja v filmih?! A ni za stare grozljivke tipično ravno to, da so se zmeri samo klali in podobne scene (Noč čarovnic, Krik, Psiho, Petek 13...). Ravno danes je ful več filmov s psihološkim poudarkom in ne več tako na klanju (Krog, Vsiljivci, Šesti čut, Gothika, Hide and seek, Odklenjena skrivnost, The darkness, The grudge...). Se pravi, danes je ogromno psiholoških filmov, včasih pa je blo tipično to, da se je zmeri nek masaker dogajal v filmu.
Mogoče je pa mislila kej tazga kot Rosemary's Baby ali pa The Exorcist. Sploh prvi je men fenomenalen (ni čudno, če je Polanski režiser), pa sploh ni tok zlo grozen.
Pa zadnjič sem gledala Misery, spet film, posnet po romanu Stephena Kinga. Men je bil ful dobr, pa spet sploh ni tok grozen. Pa Kathy Bates je dobila Oskarja za vlogo v tem filmu.
Bumerang napisal/-a:Čaki mal... praviš da so ti všeč stare grozljivke, hkrati pa navajaš da ne maraš klanja v filmih?! A ni za stare grozljivke tipično ravno to, da so se zmeri samo klali in podobne scene (Noč čarovnic, Krik, Psiho, Petek 13...). Ravno danes je ful več filmov s psihološkim poudarkom in ne več tako na klanju (Krog, Vsiljivci, Šesti čut, Gothika, Hide and seek, Odklenjena skrivnost, The darkness, The grudge...). Se pravi, danes je ogromno psiholoških filmov, včasih pa je blo tipično to, da se je zmeri nek masaker dogajal v filmu.
kepka napisal/-a:Kar se tice pa staro / novo - Haloween bi mogoce se spadal pod staro generacijo, petek 13 so pa ze 80ta. Pa Sream je bil posnet pa 3 leta pred recimo The sixth sense?
kepka napisal/-a:P.S. Psycho?! Kje si vidla klanje in spricanje krvi.