Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Js sm tud s svojim koncala, pred tremi dnevi po letu in pol. In prvi dan je blo ok, nekak mi je blo lazje, ker sva se zadnja dva meseca kregala nonstop in sm cutila nekako olajsanje, danes je pa popolnoma drugacna zgodba. Mislim, da sem naredila veliko napako, ker sm mu neprestano nekaj tezila imela pa sem vse kar si vsaka punca zeli. Vsaj v odnosu do mene je biu popoln fant, motilo me je samo to da sam ne ve kaj bi s svojim zivljenjem. Nekak ni hotu delat, pa je nek o soli razmišljal pa potem zopet nc. Je to sploh pomembno za naju, glede na to da sva oba se mlada in ne razmisljava o skupnem zivljenju. Vsi so mi govorili da je vazno kako se do mene obnasa, da druge stvari se bodo ze uredile.

Zdej ko razmisljam kaj me je motilo se mi zdi cist brezveze. Sam mislim da prideva skup bi spet prsla na to, da me njegovo prepricanje o stvareh moti. Ful bi mu nekaj napisala, sam ne vem sploh ce bi bla spet z njim al ne, pa tud ne vem ce bi on sploh se kej meu z mano, ker sm ga z besedami prevec prizadela in ga razocarala. mah se mi zdi da sm cist zabluzila pa se temo najbrz zgresila.
No upam na kakrsenkoli komentar.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Nisi teme zgrešla, sj konc koncev se pogovarjamo o bivših tuki :)
Najprej sama pr seb razčist, če hočeš še kej z njim met. In potem, če res hočeš bit z njim, se vprašej, a ti bo dost, da se bo do tebe obnašu tk, k se more, al bo spet tko k zdj, k si mu po tvojih besedah težila. Ker pol lh veš, da se bosta spet kregala :?
Če hočš bit spet z njim, ga magar poklič pa se normaln pogovarji, ga praš, kk je kej, kaj počne, pa če bi se bil prpravlen pogovort glede vaju. Pol boš pa vidla, na čem si.
¤tea¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¤tea¤ »

Jagodka85 hvala za želje, tud jz upam, da bom čim prej pozabila nanga, vsaj v tej meri, da me ne bo spravu do joka že ob sami misli nanj.
Ja lan ob tem času sva se skregala, potem sva neki skušala navezat stike pred 4 mesci, pa se je končal z besedami, have a nice life, po tem ko sm jz njemu samo rekla, da ne more priti k men v življenje kot da nč ni blo in it iz njega po neurju!

In sedaj ma jutr rojstni dan in jz sm spet tista, ki ima slabo vest, da mu ne bom čestitala, plus vsi tisti spomini na lanski rojstni dan :( težko je, zlo težko!
Pa tud besede lažejo in lahko se pretvarja da sm mu zadnja na svetu, v sebi pa ve da ni tko, kar dokazujejo njegova dejanja, ki so ob najinih srečanjih čist nagonska.

Velik sreče vsem strtim srčkom pri prebolevanju!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

tea, mogoče ga poskušaš pa spoznat nevtralno od tega al je tvoj fant al ne, preživet neki časa z njim in videt, če ti je do njega al ne ... tak čist na izi kaka pjačka pa to?
pomoje smo usi mal zmedeni, pa je učas treba sam neki ukrenit, pa tut če je napačno, sam da na konc vemo kje smo ... same here a veš :D
¤tea¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne vem če sm prpravlene na še en njegov ''ne'', mislm, kadarkol v zadnjem letu sm dala jz kakšno pobudo me je grdo zavrnu, zato sm zdej zbegana, a si res tako zatiska oči pred tem da ma čustva do mene, al je samo osamljen pa rab neko pozornost!? Ker njegove besede in dejanja so si nasprotujoči, jz sm pa preveč zlomljena da bi preživela še en njegov ne ... in lepo bi blo če bi enkrat za spremembo uskladil besede z dejanji in bil pošten do obeh in povedal kaj in kako, pa četud to pomen konec konec vsega!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

hja to sm pa tut js dožvela da si dejanja in besede ponavadi niso skladna, še manj pa da majo kakršnokoli povezavo...
če te je on zavrnu, je pa pol druga zgodba ja ... to pa pol tut js nebi več... sam ponavad najbol pomaga da direkt zahtevamo od njih da nam povejo kaj bi radi... če gremo po ovinkih si tak ne pridejo gor, kaj bi me rade vedle
če maš pogum pa če si res želiš vedet, kaj mu je, ga enkrat u živo upraši direkt kaj bi on rad oz kaj čuti ... pol mu pod nos vržeš še kake dokaze in nej ti obrazloži... in po reakciji ti bo itak takoj jasno ... mogoče se bo zlomu, al pa use zaniku...you never know ... dedi pač :roll:
good luck
¤tea¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala, vem najbolša pot do odgovorov je direktna, ampak ko je bolj mal takih priložnosti!
Res je, kdo bi jih razumel, ko na pjači z eno prjatlco jamra kako me pogreša, nrdi pa nč ne, kvečjemu me zmerej bol odriva stran!

Glede na to, da sm po karakterju zelo direktna, ga bom res slej ko prej izprašala, ampak po eni strani se bojim odgovorov da mi bo upov v obraz rečt da sm mu zadnja na svetu ...

Joj tipiii, zakaj jih mamo ... in pol smo ženske nejasne ... hm :S
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

tudi pri meni je enako. počasi bo dva meseca jaz pa še vedno nisem vsaj malo prebolela. :( pa hodim ven,šola je,... ne vem upam da bo čas res prinesel svoje
Zadnjič spremenil osamljena, dne 10. Sep. 2007 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

osamljena napisal/-a:tudi pri meni je enako. kolegicam jamra da me pogreša ne naredi pa nič da bi bila nazaj skupaj. počasi bo dva meseca jaz pa še vedno nisem vsaj malo prebolela. :( pa hodim ven,šola je,... ne vem upam da bo čas res prinesel svoje

lej, glede na to da si ga res mela ful rada oz ga še maš, je dva mesca zlo kratka doba...bolj občutlivi še avanturic ne preživijo v 2h mescih... sej bo, ti se samo zaposli ;)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Ja, res je, 2 mesca res ni doba, v kteri bi lahk prebolel večletno zvezo. Ena moja kolegica je bla z nekom 2 mesca, pa ga ni mogla prebolet pol leta ... Pol ena druga je bla z enim 8 mescov, razšla sta se januarja, pa ga tud še kr ni prebolela ... Nažalost ne gre to kr tak. :(
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Nekaj najtežjega je prebolet nekoga, ki ga imaš rad. Najboljši nasvet je, da poiskusiš živeti naprej, se nekako zamotiš..Menda moraš delit z dve čas ko sta bila skupaj in toliko časa ga potem prebolevaš!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Vrjemite čas celi rane resnično.

Mogoče sem jaz imela to srečo oz. da je usoda tako hotela kaj jaz vem kaj se je takrat zgodilo da sem tisti dan ko sem z bivšim zaključila 5 letno zvezo, srečala oz. se zaletela vsa v solzah v mojo otroško ljubezen (bil je zlo blizu mene doma ampak se nisva videla kar par let-na njega sem čisto pozabila pa tko sm bla obsedena z njim.) No in takrat me je videl totalno na tleh me skor zvlekel domov,ker niti sama ne vem kam sem imela namen iti, poslušal moj obupni jok, ma kaj jok jaz sem kiričala ne pa jokala.
Takrat je bila res kriza ja, tko da me je nasledne 2 meseca dobesedno vlačil okoli ko eno cunjo, kamor sva šla me je spomnilo na bivšiga(pa jok,kričanje,metanje po tleh)GROZA!, tko da me je vozil po celi sloveniji samo tja ne kjer sem bila z bivšim.
Bil je najbolj razumevajoča oseba poleg mami,babi in tete,ki so poslušale celi dan moj jok(ko se spomnim kakšna groza sem bila me je kr sram :oops: ).
No časi so minevali v mislih zjutraj ni bil bivši ampak on in najino druženje,pogovori,smeh,obujanje spominov na najbolj narodni 1 poljub.itd.
Nisva imela v načrtih da se ponovno po tokih letih skupi sprava, ampak nekako ni bilo lepšiga kod on v mojem življenju. Takrat so oblaki šlo pa je posijalo sonce,ki sije še danes.

Ob sebi sem imela osebo,ki me je znala objeti,potolažiti,pomiriti da nisem delal traparij na veliko bolši način kod on.
Danes mu lahko pojem alelujo da me je spravil tako deleč, da se na bivšiga spomnem z lepimi spomini, da mi je on vlil v glavo da ga ne smem sovražiti(čeprav se ona2 sama ne moreta niti gledati) in da grem danes lahko nasmejna z dvigneno glavo mimo njega brez da bi me noge težko držale, brez da bi mi srce skakov, brez stiskov v želodcu.

Tudi jaz sem imala te trenutke na čase da sem naredila napako (seveda kako jih pa ne boš imel,ko pa se ti ob koncu zveze prikažejo samo lepi spomini in nič tistih grdih).
Ampak čas spremeni vse.
Pa tako kod je ena že napisala najlaži se pozabi bivšega ob drugi osebi.
Jaz drugače res ne vem kako bi ga, ker šele takrat sem videla kako se imaš v zvezi lahko lepše in bolše in šele takrt sem vidla kako je če te nekdo ne omejuje in ti da svoj prostor za dihati.

Danes sem bolj srečna kod z bivšim 1 dan najine zveze (pa veste da so prvi dnevi najlepši).

Je TEŽKO ampak,če imaš ob sebi prave osebe,ki te razumejo je veliko lažje in lepše.

Za vsakim dežjem posije sonce.

Jaz mislim da ob koncu zveze ni bila nobena tak psiho kod jaz, tako da če sem dala jaz to skos boste tudi ve.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ tole si mela pa ful lucky :) ... evo zdej še bolj verjamem da se use zgodi z razlogom...
sicer pa glede prebolevanja... vsak je oseba zase in vsak rabi čas glede tega, je pa tut odvisno kak sta šla narazen, če je upanje, če sta se skregala, če je on enostavno biu smotan in tak naprej ...
life goes on in sčasoma spoznamo da nima smisla se sekirat ;)
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

en simpl nasvet, kako ga prebolet: se izmikat mestom, kjer je kakšna koli šansa, da ga spet srečaš.
jaz sem ga danes srečala v meastu, na kraju, kjer je zagotovo, ko pač pride v mesto. napaka. prav iskala sem ga. in dobila, kar sem hotla. ''kolegovsko'' pijačo z njim. in potem solzne oči...
life goes on... in stvari se preprosto dogajajo z razlogom...
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

boli :cry: ful se trudim da nebi mislila nanj,pa ne gre :cry:
Zaklenjeno