Jz sm pa pri njemu zelo malkrat in sem kot gostja, vedno mi oni ponudijo pijačo in to ... nisem sploh domača ...
jullia_ napisal/-a:meni recimo ni problem z mize stvari zložit po zajtrku, pomit skodelic po kavi ali kaj podobnega. da bi pa po tleh pomivala, likala ali pa dnevno pospravljala, mi pa še na misel ne pride.
mimikad napisal/-a:jullia_ napisal/-a:meni recimo ni problem z mize stvari zložit po zajtrku, pomit skodelic po kavi ali kaj podobnega. da bi pa po tleh pomivala, likala ali pa dnevno pospravljala, mi pa še na misel ne pride.
Se strinjam s tabo.
Ja sem bla dnes pri njemu v trgatvi, ker je on včeraj nam pomagal. No, ker sem bla tam cel dan in smo meli 3 obroke sem vsakič pospravla z mize medtem,ko se je njegova sestra 3x izognila.![]()
Zjutraj sem celo pospravljala za njegovo sestro in njeno družino, medtem ko ja sploh nisem jedla.
Sem ugotovila, da se je preblizu poročila, ker v minuti lahko pride od sebe do njih na kosilo. :box:
*purple* napisal/-a:Mimi, sej ni blo mišljeno tko kot si ti razumela.
samo na živce mi gre, ker se "priseljenci" skos vtikujejo v sorodnike svojih partnerjev in gre vsakemu v nos vse.Nevem, ampak če bi bla jst tašča in bi slišala kej v tej smeri bi prekleto kazala zobe.
nekak ni prijazno, da gledaš fantovi sestri v krožnik kaj ej pojedla in kaj ne, poleg tega pa e je pospravla krožnik al ne.nobenmu ne bo krona z glave padla če ga bo pospravu.jst tud lohk pospravljam desetkrat zaporedoma pa se ne bom razpočla.skratka vtikanje v familijo mi gre na živce.nam se je tud ena baba vtikala, pa se nkol pol ni več ko smo ji povedal svoje.
če pa pride jest sem in tja, pa zakaj ne.nevem sicer, ampak moja mami bi bla vesela če bi čimvečkrat pršla po tem ko bi se odselila.in nebi rabla nkol prašat če lohk kej jem.sicer pa ja, drugi odnosi v familijah, ampak določenih stvari pač ne razumem.