Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
marcus
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marcus »

Z mojo sexava toliko kolikor nama paše. Včasih vsak dan, včasih 3x na teden, se pa zgodi da tudi samo 1x na teden pa takrat ornk tako da sva še za en teden čist fertik :lol:

Sexajte toliko kolikor vam paše :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

midva med vikendom, ko si vzameva čas za to. js bi drugače več, tut po večkrat na dan, pa on enostavno ne more več kot 1x na dan :?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Midva pa kokr kdaj..včasih popoldne pa še zvečer :D
Drgač pa tko..večkrat na tedn in zmerej se mava noro dobr :wink:
MARTINA83
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: v njegovem srcu

Neprebrana objava Napisal/-a MARTINA83 »

Midva živiva 5 let skupaj, pa je tako na začetku sva full naprimer tudi 2x na dan, potem je blo eno obdobje ko nisva skoraj nič oz. 1x na mesec, sedaj pa spet vsak dan. Je pa tako da lahko rečete da ni vse v sexu in se tudi strinjam, vendar če je tam vse o.k. je tudi vse ostalo super. :razz: :D
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PurpleBitch »

ne seksam, sem samska :D ampak bo treba spet malo u akcijo stopit ja :?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

čist odvisno :) drgač ap rpec k zapaše, prec se lotva ker pač sede ane :cool: :cool:
če se vidva recmo po enmt ednu(recmo zdej k sm bla na maturancu se nisva 10 dni) pol prec nadoknadva tko da sva v 6ih urah trikrat :P
če sva skp za vikend pol itaq prec k se vidva pa pol zvečer pa zjutri pa čez dan loh tut 2x al pa enkrt..odvisn kje sva pa kaj počneva :D mislm ni recepta no, pač k zapaše..čim večkrat :cool:
MonaLisa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MonaLisa »

Odvisno, včas tud večkrat na dan (na morju recimo), včasih pa tud 1x na tedn. Odvisn kok mava faxa in drugih stvari. Pa tud kadar vsak dan, pol rabva čez nekej dni mal pavze, ker mava spodej že vse mal zmatran, pa pol ne sede več tok..
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

kak pride... 2 -3 na teden včasih več včasih manj :wink:
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Se popolnoma strinjam s tem, da tam kjer ni seksa, ni vse v redu...

na vprašanje kolikokrat seksava je pa odgovor da se meni zdi velikrat, sva mela tud obdobje vmes ko sva res mal, trenutno mi je pa všeč tako kot je :)
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Čist odvisno od potrebe in časa ...ponavadi tam okrog 3 -4 krat na teden ... sicer bi jst še večkrat, pa nekak ne znese.

od kar sm nehala KT jemat, mam pa libido sploh na vrhuncu :oops:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

js sm šla zdele računat in tale mesc sva samo 4krat. mislm js mam dost tega počas, skoz je neki, sami izgovori, pismo da se mu lub sam enkrat na tedn pa men ni jasn. nima nobenga stresa, js ga mam velik več (fax, mami je bolana) on pa nič. pa so vseen izgovori, mal se na prst ureže pa jamra 5 dni, zanč si je drug prst prščipnu pa je biu ceu halo, pol je zmatran (nevem od česa, ker dela skor nič ceu mesc ), ma nevem. sej že zadn let je sex bl v podnu, vsaj za moje pojme dvakrat, trikrat na tedn ni dovol, še posebi ker sva šele dobra 2 leta skp in strast nebi smela kr zgint. bl težim slabš je, zdej sva padla na enkrat na tedn, al clo enkrat na dva. poskusla sm vse živo pa ga nič ne gane, zanč sm prnesla vse za striptiz k nemu, ker sva bla sama, sm mu rekla da mam presenečenje zanga..in je pomoje vedu kaj sledi pa je takoj začeu joj kok je zmatran pa take.me je vse minil, da se tud preoblekla nism, sm šla sam spat. ma nevem pogovor ne pomaga..pove da se bo potrudu in deluje par dni pol pa po starem. sam mi ni jasn k sva sama, npr. na morju, je blo po večkrat na dan (to je blo kkšna dva mesca nazaj) sam to se zgodi pakrat na let. drugač pa si je treba čas vzet in njemu se preprost ne lub, ne v avtu, ne km vn..sam izključno ko sva čist sama..in rezulatat je nič sexa jej
Zadnjič spremenil tani24, dne 11. Sep. 2007 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

če sem cel teden doma, takrat petkrat, zdaj pa če pridem sam za vikend, potem pa trikrat... če pa mi ni, pa enostavno rečem, da mi ni. ne zmišljujem si izgovorov, sam rečem: dans mi pač ni.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

mogoče s emu pa ne da trudt ker daš premau energije od sebe, pač ženske noge narazn on pa se matra k more vso težo prenašat itd :D je pa možno, d aje tak tip človeka, k mu sex ne pomen vleik in ma raj da sta skp in počneta druge stvari in pol k je sex je res sam sex.. al ma pa drugo? ker rpavš da na morju sta vsak dan, tm ni te druge da bi z njo, pa pol s tabo? sam možne vzroke ugotavlam :) upam da bo use dobr! čene pa jz bi mu dala nogo, tako obnašanje..mislm absurd :? :D
dečva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dečva »

vidva se večinoma med vikendi zato takrat 2-3 krat. pade pa kdaj kkšn sex tud med tednom.
Uporabniški avatar
lucky_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vipava

Neprebrana objava Napisal/-a lucky_girl »

midva sva prej ene 2x na teden.... zdej pa od novembra lani
ko sm mela js splav ma ful manj, kr js nimam nobene želje.... mogoče sam 2x na tri tedne al kej tazga...
Odgovori