lun|ca napisal/-a:Ok, sam ob teh parih straneh, ki sem jih prebrala, sem se pa res nasmejala zraven... Mislim, da je ta tema (ki ima mimogrede kr nekaj čez 30 strani) namenjena neki samohvali v smislu: "Js sem pa podobna tej in tej in sem lepa kot ona in itd.". Nekatere celo naštevate da ste podobne večim puncam, ki si za moje pojme med seboj niti malo niso podobne.
Skratka, rada bi povedla, da se imejte rade takšne kot ste.
Vidim da je to slednje letelo name. Sama sem z svojim videzom več kot zadovoljna. Postavco mam, izgledam pa tud dost dobro, tudi brez make upa, kar je zame pohvalno, saj žal marsikatera za lepši izgled potrebuje tono ličila. Kar pa se tiče podobnosti, pa verjamem, da ima vsakdo izmed nas nekoga, ki mu je vizuelno podoben. Sama si nisem izmisla, da sem podobna Nini ali Petri, pač pa sem napisala, kar menijo prijatli in znanci. Je pa res da tudi. če si dve osebi med sabo nista podobni, to ne pomeni, da jima nebi mogla bit podobna kaka tretja oseba. Zakaj pa ne? Splog če si spremeniš frizurco al pa barvo las ipd, lahko da si podoben določeni zvezdi samo na kaki slikci... Drugače pa mi je čist vseeno, če sem podobna keri al ne.