js nism nikol tko dosti hodila vn...starši so me tud bol držali notr, niso dovolili, d grem lih n usako žurko, za rojstne dneve sm mogla prit vedno ob 22.00 domu, in tko...pole pa konc 1. letnika, k sm tud začela hodit s tipom (s kjrim sm tud zdej) so mi začeli pusščat ful dosti stvari...in ko grem vn mi ni prioriteta da se ga napijem, ampak sm željna plesa in muzike...tko d po eni strani sm hvaležna strašem, k so me malo omejevali glede pohajanja...
glede ure pa tko...s tipom sva pohajala dol na obalo in tkrt ne moreš pričakovat, d bom pršla zgodi domou

ponavadi sva štartala okrog 23.00 u kopr, tja pršla ob 0.00, domou pa se vrnla okrog 6.00, 7.00 zjutro...in so se že navadli na to...kr važno jim je, d ne pridm nalita domou in d ne smrdim po alkotu...
ko grem žurat me še vedno sprašavajo, gdaj pridem domou, in jim rečm samo: "Dej mama sej niti nism še šla ti pa me že sprašuješ gdaj pridm

"...in tkrt se mama nasmeje in mi sam reče, nej pazim kej delm in to je to...k mi zaupa...
mi je pa kruto vidt neke 14-letnice (ajde mogoče kšno leto več

) k se ga tm napijejo in serjejo z usakim k jim pride mimo...al pa mi je kr neki k se moji sošolci še vedno zbirajo usak petek, z namenom, da se grejo napit...in to u parku al pa kšnem drugem blesavem mestu...to pa zto k sploh ne znajo žurat...svoje so že prežurali in zdej jim ne ostane druzga, ku pa bit usak tedn z isto klapo in se napivat in zadet...