Čevlji
KittyKiss napisal/-a:Mogoče kera ve, kje bi dobila črne usnjene/žamet(karkoli) čevlje, s polno peto(nekje do 8cm), pa ne sandale, da bi bli spredej zaprti(ampk ne škornji)vglavnem obvezn, da so črni pa da majo polno peto ?
V MB -Europarku, jih majo v Humanicu
---------
Is this the real life?
Is this just fantasy?
Is this the real life?
Is this just fantasy?
predvidevam, da turbo schuh
jaz imam tud podobne..jaz sem moje tudi tam kupila...ampak so mi ti bolj všeč...moji so v bistvu po istem kopitu..le da imajo namesto enega trakca dva prekrižana...

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Ja te so hude. Sem si jih sprobavala kakae pol leta nazaj v MBju v Europarku, sam se ne spomnim več v keri trgovinci. Morda v Levi"s. Nevem res. Kje si našla slikco? Morda jih dobiš preko spletke. Če najdeš, mi please sendaj naslov, ker mi je ful žal, da si jih takrat nisem kupla. Sem si pa kupla podobne, sam enobarvene pri Žilniku.
inaa napisal/-a:js sm si kupla jesenske gleznarje u promodu - temno rjavi, usnjeni, mal sirsi, spredej okrogli, lustna petka, pa en gumbk pr strani... in sm jih lih uceri sprobala k smo sli vn in so super udobni
kok si pa dala?
to so tili ane? k men so rees lepi

- ErzulieNo6
- Sramežljivka
M!NA napisal/-a:
Ja te so hude. Sem si jih sprobavala kakae pol leta nazaj v MBju v Europarku, sam se ne spomnim več v keri trgovinci. Morda v Levi"s. Nevem res. Kje si našla slikco? Morda jih dobiš preko spletke. Če najdeš, mi please sendaj naslov, ker mi je ful žal, da si jih takrat nisem kupla. Sem si pa kupla podobne, sam enobarvene pri Žilniku.
Trgovine z obutvijo transport