Nikol men to ni kul, jaz mam rada svojga fanta sam zase, sploh pa če si zaljublje in če je to ljubezen, je ne boš z drugim delil kot s svojim partnerjem. To je intimna stvar, samo vajina. Ampak pač, ljudje smo pa različni. Hvalabogu
Oooo ja. Seveda si želim sexa, kjer je več udeležencev. Že od nekdaj je to moja fantazija. Na srečo je tudi to fantazija mojega fanta in mislm, da bova u pridhodnosti to tudi uresničila. Seveda, ko bova oba pripravljena na to in bova znala ločit fizično privlačnost in ljubezen. Trenutno vem, da tega sama še nism sposobna. Ko pa bom..akcija lp
bi blo za probat ... sicer sva se z mojo ze pogovarjala kar se tega tice in ni bila nic proti, nekega velikega navdusenja pa tudi ni bilo videti, ubistvu bi raje v stiri kot v troje, ampak seveda vse ob svojem casu ... sam pa tudi ne vem ... ubistu bi probal, sam ne vem kako bi potem vse to zgledalo, ahhh ... vse ob svojem casu, saj smo se mladi ...
^^ se strinjam. Js ne bi bla pripravljena.. tudi če bi se strinjala bi pomojm bjać tko za lase dol potegnla da bi blo še veselo Tud se mi ne zdi isti koncept kokr trojček, to je ubistvu svinganje, menjava partnerjev. Ne vem, js se tega s svojim partnerjem ne bi šla.
hehe pa še prijatelj po fantu in prijatelj po tebi (če moška nebosta mela stikov je isto kt če preprosto zamenjata punci in greste v drugo sobo..).
Po mojem mnenju : ne. Oziroma jaz;ista situacija;NE.
jozica1 napisal/-a:eno so vzdihljaji... pa bi bila pripravljena na to da bi kolegica jahala TVOJEGA fanta?
ja res je. mene tud to zanima.
sicer pa js tega ne bi počela, sj bi mi vsa morala padla ko bi vidla frendico pa na mojmu tipu...ne hvala...al pa on na nej. slabi občutki in vse.
če je vajina zveza res trdna,ljubeča,sta oba zelo liberalna kar se seksa tiče in nista ljubosumna pol lahko probata
jest se tega nikoli ne bi šla,sploh ne s prijateljema...boljš bi blo s kakšnim neznanim parom ali vsaj takim,ki ga ne srečuješ vsak dan/teden.
s tem takim dejanjem se lahko razdre vajina zveza in prijateljstvo tko da dobro razmisli v kaj se spuščate
Jaz tega ne bi naredila nikoli. Nimam želje, da bi se razkazovala še komu drugemu poleg fanta, in niti pomisliti ne morem, da bi fant imel kaj še s kakšno drugo.
Mislim, da če se imata dva zares rada, da do takšne ideje sploh ne prideta.
Drugo pa je, če vama nekaj manjka in nista srečna drug z drugim. Samo kaj, če si bosta potem to zažela z vsakim-vsako, ki jo-ga bosta videla.