Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

pa sj mislim da je že kr usaka opisala kak model likalnika ma pa kje ga je kupla...js mam remingtonovega...kupla sm ga pa v big bangu...stau je pa okol 60€...mal poglej nazaj pa boš vidla... :wink:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

amital napisal/-a:
Hed Kandi napisal/-a:jaz imam Babyliss wet & dry..Segreje se v 1 minuti, stane od 30-40 € (jaz sem ga kupila v Big Bangu, ker je bil najcenejši) in se ful zadovoljna z njim..

Slika

sestra je imela tega, po tednu uporabe si je šla novga remingtonovga kupit, ful nezadovoljna je bla z njim. ko si je lase speglala je mela po par urah že vse nazaj razmrščene, pa čeprav ma samo malo valovite lase.
z remingtonovim je pa zadovoljna, hitro pegla, pa dolgo se obdrži frizura

jst mam tut tega, pa sm misnla, da zato ni obstojno, ker mam pač take lase :x pol bo pa treba kej druzga sprobat. jst sm dala pa zanj ene 60 €, sam to je že neki časa nazaj. jst sm šla v merkurja pa kupla najdražjiga, pa sm misnla, da pol to je to in da mam take lase.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

No, pa vprasam samo ce opazate kej razlike tiste ki imate ionski likalnik ali je to samo spet se en hit tega leta?
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinkica* »

js mam zdej ionskega in men je kul. zdej nevem ali zarad tega ker sm prej mela tako slabega ali zato ker je pač ionski :buhu:
men je fajni.
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mikena77 »

Ima katera mogoče tale likalnik/kodralnik:

Slika

Zanima me, če je vreden nakupa?
Fight for your right!!
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica

nwm...js mam neki podobnega...5 v 1 je...sm mi sploh ni fain kr use dela bolj tk tk...da se zagreje čakam kakih 15 minut...pa še pol ful ne dela vrei pa je pač koderček al pa zlikan pramen obstojn kakih 15 min nč več...drugač pa moj je babyliss
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mikena77 »

Ja, sej tale je iste firme.. Pol bolš, da dam več dnara, pa si kupim orng likalnik.. Pa tale tud bolj lase uničuje verjetno..
Fight for your right!!
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica

ma ja...js mam zdj td likalnik remington...pa ful fain lika...kr se td ful vidi že v ceni a ne...ta komplet stane okol 40€,neki takega...samo en kvalitetn likalnik pa tud stane okol 50€...pa še več..isto pa kodralnik...tk da bolš dat mal več keša pa je učinek pol ful bolši ko pa pr takih cenenih stvareh... :wink:
Aljo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aljo »

čau!

Jst imam fuuuul goste lase in zdaj tudi že kar precej dolge. Vsi likalniki kar sem jih uporabila (pa jih ni bilo malo) so mi naredili gnezdo na glavi, ne pa zravnali las. Zdj imam že več kot 1 leto LISAP-ov profesionalni ravnalec las. Zanj sem odštela malo več kot 100 evrov, ampak se je izplačalo. Poleg sem kupila tudi spray, ki ti lase še dodatno zaščiti pred toplotno obdelavo. Po ravnanju imam ful lepe, ravne/skodrane (se jih da tudi z likalnikom skodrat!!) svetleče lase.
Uporabniški avatar
Hed Kandi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hed Kandi »

amital napisal/-a:
Hed Kandi napisal/-a:jaz imam Babyliss wet & dry..Segreje se v 1 minuti, stane od 30-40 € (jaz sem ga kupila v Big Bangu, ker je bil najcenejši) in se ful zadovoljna z njim..

Slika

sestra je imela tega, po tednu uporabe si je šla novga remingtonovga kupit, ful nezadovoljna je bla z njim. ko si je lase speglala je mela po par urah že vse nazaj razmrščene, pa čeprav ma samo malo valovite lase.
z remingtonovim je pa zadovoljna, hitro pegla, pa dolgo se obdrži frizura

pri men je blo ravno obratno..sem mela remingtona pa sem ga nesla menjat ker nisem bla zadovoljna..
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

Imam vprasanje. :)

Ko me je frizerka ravnala (seved atakrat izpade najboljse :D ) sem opazila da ma tisti ga.ma ravnalec...

Sedaj pa ko sem sla na tisti website, da si ga narocim, vidim vec razlicnih. Torej ,ej kaksna posebna razlika med tistim IONskim (tisti ma posebej naglaseno da je ionski) pa stane neki okol 95€ in med tistimi drugimi ga.ma-ini, pri katerih ni v opisu ravno da so ionski pa stanejo od 75€ dalje..

Imate vsi tistega drazjega, prav ionskega?

Drugace se pri frizerjih da kaj ceneje dobiti? Ali je bolje da kar prek spleta narocim? No sicer me zanima tisto vprasanje glede ionov. Pa ce ma ketra kaksnega drugega iz tiste strani gama.studioma.si.... ali kako je ze naslov. :wink:
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Jaz sem kupila pri Mic Stylingu za 53€. Je enak likalnik s katerim delajo oni, drzi pa mi dokler si las ne umijem.
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

^^Ionski al' kateri drug Gamin? Ko na tej strani je samo eden ionski izmed okoli 7 razlicnih Ga.Ma-inih modelov.. :wink:
tortisse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tortisse »

Lady_fLame napisal/-a:^^Ionski al' kateri drug Gamin? Ko na tej strani je samo eden ionski izmed okoli 7 razlicnih Ga.Ma-inih modelov.. :wink:

Živjo!

Jaz imam ionski ravnalec las corioliss pro variable s tourmalin prevleko in sem res super zadovoljna. Kot sem pa videla ga ima tudi precej drugih tukaj na forumu in so ga vse zelo pohvalile. Jaz resnično še nisem imela boljšega v rokah. Je pa malo dražji od GA.ME. Svetujem ti, da si kupiš ionskega pa naj bo to GA.MA ali kateri drugi, ker verjetno svojim lasem privoščiš le najboljše. Za corioliss-e pa si lahko prebereš več na tej strani: www.lisap.si

Pa veliko sreče pri nakupu :)
janica02
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a janica02 »

jaz bi pa samo rada vprašala, če se da dobiti kakšen dober likalnik pod 40 evrov in kje ga lahko kupim.
Odgovori