Tamponi ali vložki
Da bi jst vedla tamponov za ponoči ni! Jst uporabljam tampone in je res dosti dosti boljše in higienično kot vložki. Ne bi več prešaltala na vložke. Tud ponoč imam tampone, ker mi je dost lažje kot če bi mela vložke. Sm pa brala ravno v tej reviji, da ni fajn imet dlje časa tampona v nožnici, ker lahko pride do vnetja in lahko še do veliko slabšege!
Mislim, da se posebaj sploh ne dobi. Majo pa to Tampax in OB tamponi pri vsakem tamponu zraven pakirano. Čeprav bolj priporočam OB, Tampax tamponi ful zgubijo obliko in niso tolk kvalitetnicrnolaska napisal/-a:ma ne, js ne rabim aplikatorja..js nimam problemov z vstavljanjem tamponov..gre brez problema noter![]()
zadnč me ena kolegica uprašala, če se da to kje dobit, pa ji nism znala povedat, če se to dobi posebi...

I laugh at gilded butterflies.
- vojakinja_
- Sramežljivka
- *nAughTykA*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
jst pa tko ko mam ful močno perilo si dam tampon in še en vložek za vsak slučaj. zdej poleti so mi tamponi bolj udobni, pozimi pa večinoma vložke uporabljam. pri tamponih mi ni všeč to, ker ga včasih zaradi suhe tamale ne morem vstavit (ko jih menjam na veliko in ni več tko močna krvavitev) se to tudi vam dogaja? a se sme s čim "podmazat"??? 

- PurpleBitch
- Sramežljivka