Damjan Murko
-
- Sramežljivka
damjan!:)
Ste že opazle, da bolj je človek nor, čuden in smeši sam sebe s petjem ali čemerkoli, bolj popularen je
ni to cool? da ga ni sram?:)

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Re: damjan!:)
Mona Lisa_19 napisal/-a:Ste že opazle, da bolj je človek nor, čuden in smeši sam sebe s petjem ali čemerkoli, bolj popularen je![]()
Vse kar ljudi "šokira" se dobr prodaja

grozaaaaa!!!! pa ne da je možno da ima oboževalke..........
ni lep, obnaša se kot helena blagne, ne zna peti................
pred kratkim sem v lady prebrala da se bo v kratkem poročil(se je že?) in da sanja o zvezdniški
poroki, kjer ga bodo varovali ?varnostniki?.......
poleg tega je njegova interpretacija himne obupna, njegov zadovoljni nasmešek na koncu pa je že prav pomilovanja vreden. njegova teorija o povečanju penisa pa je sploh zelo čudna in tudi neizvirna, ker podobno (ampak vsaj malce bolj verjetno) je govorila tudi saša lendero, sicer o joških. da pa o njegovih pesmih niti ne govorim!!!
ni lep, obnaša se kot helena blagne, ne zna peti................
pred kratkim sem v lady prebrala da se bo v kratkem poročil(se je že?) in da sanja o zvezdniški

poleg tega je njegova interpretacija himne obupna, njegov zadovoljni nasmešek na koncu pa je že prav pomilovanja vreden. njegova teorija o povečanju penisa pa je sploh zelo čudna in tudi neizvirna, ker podobno (ampak vsaj malce bolj verjetno) je govorila tudi saša lendero, sicer o joških. da pa o njegovih pesmih niti ne govorim!!!
omg včeri je murko biu na tv papriki na pesmi poletja...a si nor kak se je obnašu...glas ma ko ena p***a...ful me moti pr njemu da ful misli da je popularn pa da ma ful oboževalcev...velik optimist morem rečt...naj se kda u špegl pogleda...pa puderček pa to...daj daj...tip niti slučajno ni normaln...najbolj mi je blo všeč ko mu je špela iz atomikov pri trenji rekla da še nikoli ni slišala za damjana murka...zabila ga je do konca...

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje