Sem ga pa nosila okrog in ze samo to, da sem ga pogledala, sem vedala da bo vse ok. Ce pa kaj ni bilo, pa sem mocno stisnila pisalo, si zazela stvar in se je dejansko uresnicila (zelje so takrat bile cisto nematerialne in otroske
).
).
) ŽAU MI JIH JE NOSITI VSAK DAN SAJ SO POSEBNE, JAZ JIH NOSIM LE KADAR VEM DA SO MI POTREBNE....DRUGAČE PA V SVOJI TORBICI NOSIM ŠE EN PAR UHAN, SAJ BREZ TEGA NE GRE
)
Je čisto drobcena in z lesa. Dobila sem jo za rojstni dan od posebne osebe. Zmeraj me spremlja ta moja pika poka ali pri izpitih, ali ko grem samo na kavo, in jo imam v majhnem žepku torbice.
Imam občutek, da se mi takrat ne bo zgodilo nič hudega in da me varuje. Zaenkrat še me ni razočarala.
Zdi pa se mi fino, da imamo te svoje talismančke takšne in drugačne. Lp
vecji svincnik je, boljsi je.
malo za hec, zdej pa za res. ponavadi sem pobrala kovance po 2 sit v soli. in sem ga nosila skoz do tiste ure v soli ko je profesorica sprasevala pri uri. in mam obcutek da to res drzi ker me tisto uro res ni vprasala. ce me pa je me je pa zelo pomiril in sem dobila dobro oceno. mam pa tud eno dekico ki sta jo mami pa ati kupila se pred mojim rojstvom in jo imam vedno s sabo v avtu in tudi spim z njo. se posebej ko tako lepo sveze disi mi odplavajo vse skrbi stran. :angel:

Če ju bi dala dol,bi se počutla kot da manjka del mene.Tako da kjerkoli že sem in karkoli že počnem vedno sta z menoj.