Pritožbe na delo potovalnih in turističnih agencij

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Na moji bivši gimnaziji so nekaj let (mislim da 2leti) nazaj 4.letniki vzeli maturantski izlet preko Jupitra. Ponudba tako ali tako ni bila bogve kaj, ampak so se vseeno odločili zanjo. Zbrali so denar (ki ga ni bilo malo, konec koncev je bil to izkupiček približno 5ih razredov), nakar je prišla iz agencije Jupiter neka gospodična Špela in blagajniku vzela denar, rekoč, da potrdilo dobijo po pošti v tajništvo. Potrdila ni bilo in so klicali na Jupiter, za gdč. Špelo, nakar so ugotovili, da pri njih ne dela nobena Špela. :D

Jst nevem, a je mogoče bila iz Jupitra in so jih kr tko nategnil, al pa je res kr ena šla na šolo in se predstavljala za Jupitrovo uslužbenko. Uglavnem tele agencije so kr opasne.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

~NIA~ napisal/-a:na naši gimnaziji so šli predlan na maturanca z agencijo Jupiter in je blo baje porazno.. ko so pršl dol sploh ni blo rezerviranga hotela tk da se pol razdelil v tri hotele, en je bil brez zajtrka, brez tople vode, z umazanimi rjuhami :? pa baje so ful preplačal.. in zadnga obroka niso hotel plačat.. pa še ful enih pizdarij so mel, sam zdej se ne spomnem usega..

ja tut mi smo šli z jupitrom, in pol k ti še uno faking zapestnco zaračunajo kao za klube, pol so ns pa vozil (itak bivališče oddaljeno od mesta 15 min vožnje od plaže pa pol ure peš) do jupiter bara. aja, italjani in ostali ljudje so not šli lohka brez zapestnce.. krene nategancije..
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

odsvetujem Odisej.
vodiči sami alkoholiki, nategnejo te za večerjo in te dajo v isti hotel s tropom podivjanih zadetih štajercev, ki sredi noči seksajo na hodniku pred tvojo sobo in pri tem spuščajo živalske glasove.

nikoli več. pa tudi štajercev ne maram več.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Shannon napisal/-a:odsvetujem Odisej.
vodiči sami alkoholiki, nategnejo te za večerjo in te dajo v isti hotel s tropom podivjanih zadetih štajercev, ki sredi noči seksajo na hodniku pred tvojo sobo in pri tem spuščajo živalske glasove.

nikoli več. pa tudi štajercev ne maram več.

A res al kaj... ojoj... :D Js sm pa lih njihove ponudbe tud mal gledala... Še dobr, da se še nism odločila... :D
Always look on the bright side of life!
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya86 »

vse agencije nategujejo. To je njihov vir zaslužka. Tut pri najbolj priznanih se to dogaja (kompas holidays) kolegica je šla v ameriko in je plačala hotel, sobe zanjo pa niso imeli ker kompas ni poslal hotelu njene rezervacije. Ko enkrat dobijo denar jim je vseeno zate. Tako da nima veze ali je študentska agencija ali normalna. In opozarjam vse ki hodite na razne last minute akcije-tam te še hitreje prinesejo okoli in NE MOREŠ se nad ničemer pritožiti, ker to ni bil aranžma redne ponudbe. Tako da te lahko vtaknejo v najbližjo luknjo in nimaš pravice niti pritožbe napisat. V glavnem pazite.
Zadnjič spremenil papaya86, dne 30. Avg. 2007 10:22, skupaj popravljeno 1 krat.
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka

in še nekaj: res da so agencije največja goljufija na svetu, in to še legalna, kljub temu pa ne morete vseh stvari ki jih niste marali zvaliti na njih. Ne moreš okrivit agencije da so ljudje seksali na hodniku..halooo? ne morejo oni odgovarjat za vse ki jih pripeljejo. ko se vi prijavite na aranžma tudi ne vejo kaj boste vi počeli, in jih tudi ne briga. bodite vsaj fer. jaz sovražim agencije ampak sem vsaj fer-oni so krivi če avtobus ni v redu, če hotel/apartma ni vredu, če program ni v redu, če vas nategnejo za razna doplačila, če vas razočarajo s ponudbo ali vam ne dajo tega kar je bilo obljubljeno. Ne morejo pa odgovarjat koliko kdo popije in kdo seksa pred čigavimi vrati sobe.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

papaya86 napisal/-a:in še nekaj: res da so agencije največja goljufija na svetu, in to še legalna, kljub temu pa ne morete vseh stvari ki jih niste marali zvaliti na njih. Ne moreš okrivit agencije da so ljudje seksali na hodniku..halooo? ne morejo oni odgovarjat za vse ki jih pripeljejo. ko se vi prijavite na aranžma tudi ne vejo kaj boste vi počeli, in jih tudi ne briga. bodite vsaj fer. jaz sovražim agencije ampak sem vsaj fer-oni so krivi če avtobus ni v redu, če hotel/apartma ni vredu, če program ni v redu, če vas nategnejo za razna doplačila, če vas razočarajo s ponudbo ali vam ne dajo tega kar je bilo obljubljeno. Ne morejo pa odgovarjat koliko kdo popije in kdo seksa pred čigavimi vrati sobe.

Če ima (kvazi) hotel pravilo, da je po polnoči mir, in se moram jaz tega držati, potem je dolžnost vodiča, da moteče osebke odstrani izpred moje sobe. tako so se drli, da se jih je slišalo po vsej ulici. mene niso hoteli upoštevati, vodič pa je bil že ob 9 zvečer tako pijan, da je spal na šanku v baru pred hotelom.

a je to zate kakšna profesionalnost?
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka

Nisem nikoli rekla da agencije so profesionalne.
Če ima hotel uro po kateri mora biti mir, mora HOTEL poskrbeti da je res mir. Vsak kolikor toliko soliden hotel mora imeti t.i. varnostnike ki skrbijo za red in mir ponavadi od 22. do 5. ure zjutraj. Še v vseh hotelih v katerih sem bila jaz, je bilo to dobro organizirano, če ni bilo varnostnika, so bile vsaj kamere in je dežurni prišel pomirit ljudi. Ker so hoteli odprti celo noč, je vsaj pri recepciji ali zadaj za recepcijo varnostnik čez noč. Če hotel ne poskrbi za red, tudi to ni v domeni vodiča. Ne razumi me narobe, jaz ti samo iz profesionalnega vidika povem kako je to. Če je neka stvar, stvar hotela se vodiči ne vtikajo v njo ker jih boli. Oni opravljajo samo svojo službo in še to ponavadi bolj slabo. Jaz se drugače strinjam da ni profesionalno da so vodiči pijani. Problem je v tem ker so ponavadi študenti brez licence postavljeni za vodiče, da je vse legalno pa so uradno samo animatorji.
Tako slabih izkušenj kot sem jih imela jaz, nočem imeti nikoli več, zato nimam namena potovati z agencijo in jih tudi ne branim. Povedala sem samo objektivna dejstva.
alina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alina »

ni agencija kriva, če se drugi hotelski gostje ne znajo obnašat, je pa sigurno kriva, če te strpa v isti hotel kot podivjano mularijo-v našem primeru smo šli z iliriko v španijo in bili v polnem hotelu slovenskih maturantov-spalo se ni seveda nič, ker je bil celo noč kraval-in ne verjamem,da agencija ni vedela, da bodo v hotelu tudi maturantje, ker verjetno niso prvič organiziral takega potovanja v španijo in poznajo precej dobro razmere v tamkajšnjih hotelih, prav tako se jim to verjetno ni zgodilo prvič in bi se lahko za dobro svojih gostov odločili za kak drug hotel, ampak njim dol visi! vodiči mondiala (maturantov) pa itak ne morejo nadzorovat take podivjane množice kot so slovenski maturantje...
It looks like we could have made it baby...me and you!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

alina napisal/-a:ni agencija kriva, če se drugi hotelski gostje ne znajo obnašat, je pa sigurno kriva, če te strpa v isti hotel kot podivjano mularijo-v našem primeru smo šli z iliriko v španijo in bili v polnem hotelu slovenskih maturantov-spalo se ni seveda nič, ker je bil celo noč kraval-in ne verjamem,da agencija ni vedela, da bodo v hotelu tudi maturantje, ker verjetno niso prvič organiziral takega potovanja v španijo in poznajo precej dobro razmere v tamkajšnjih hotelih, prav tako se jim to verjetno ni zgodilo prvič in bi se lahko za dobro svojih gostov odločili za kak drug hotel, ampak njim dol visi! vodiči mondiala (maturantov) pa itak ne morejo nadzorovat take podivjane množice kot so slovenski maturantje...

tud tega ni agencija kriva, ker pač agencija ne odgovarja za goste druge agencije.hote je pa hotel, notr maš veliko gostov, takšnih in drugačnih.
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka

kupte si hiško na samem in boste imeli mir. Ali pa bodite malo bolj strpni. Je pa vsak slabe volje če mu ostali gostje kradejo mir, samo tako pač vedno bo.
Uporabniški avatar
Hed Kandi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hed Kandi »

hja, supra travel, bivši bo-bo tours je že marskoga nategnu..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

papaya86 napisal/-a:kupte si hiško na samem in boste imeli mir. Ali pa bodite malo bolj strpni. Je pa vsak slabe volje če mu ostali gostje kradejo mir, samo tako pač vedno bo.

če daš tolk in tolk dnarja, dobiš pa vseskupi nič in nič kar si imel obljubljeno, potem naj si strpen??se mi zmeri bolj dozdeva, da izhajaš iz ene od turističnih agencij, katera se tud ukvarja z nategovanjem folka.no, pravzaprav se itak vse :roll:
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka

*purple* napisal/-a:
papaya86 napisal/-a:kupte si hiško na samem in boste imeli mir. Ali pa bodite malo bolj strpni. Je pa vsak slabe volje če mu ostali gostje kradejo mir, samo tako pač vedno bo.

če daš tolk in tolk dnarja, dobiš pa vseskupi nič in nič kar si imel obljubljeno, potem naj si strpen??se mi zmeri bolj dozdeva, da izhajaš iz ene od turističnih agencij, katera se tud ukvarja z nategovanjem folka.no, pravzaprav se itak vse :roll:

daj preberi moj post bolj pozorno. Nisem rekla da bodite strpni do agencij, ampak do ljudi ki so v istem hotelu kot vi.(ker se je ta moj odgovor nanašal na prejšnje poste, oziroma na tvoj prejšnji post o različnih ljudeh v hotelu) In če bi prebrala prvi post v tej temi, ki sem ga napisala JAZ, bi vedela da ne izhajam iz nobene agencije. Ne vem kaj ti ni jasno, saj sem napisala da agencije SOVRAŽIM in da nikoli več ne bom potovala z njimi, ker so me nategnili po dolgem in širokem. Morala sem se z njimi kregat tri ure in še celo naslednje dopoldne, ti me pa obtožiš da iz ene od njih izhajam. Se pa malo bolj profesionalno spoznam na to kako stvari v agencijah potekajo, ampak ne iz notranjega vidika, ampak iz zunanjega, ker že več let planiram poletne, novoletne in prvomajske počitnice zase, za fanta in prijatelje. Nikoli pa nisem v nobeni delala, raje gnoj kidam. In ne poneumljaj se s takimi izjavami.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nono...tvoj napisan stavek je čist tko iizgledal kot da si napisala naj bomo pač nasplošno strpni.se ti opravičujem če ti je dah vzelo
:lach:
Odgovori