sedimo mi v enmu lokalčku v soboto zvečer in se dogovarjamo kam gremo naprej.Pa vsi rečemo da bi šli v Cezarja ker je pač najdlje odprt.
Pa kolega ni vedu kje je Cezar in smo mu razlagal da zraven borze (pa tud borza ni vedu točno kje je)...
In mi pač potem nadaljujemo pogovor, nakar čez neki časa on reče: "ja no, kaj je zdej, a noumo šli na borzo (v smislu da je pač to lokal) in ko je tko povedal butasto sm mislna da me bo pobral.
Od mojga tipa sestrična, 4 leta stara, je bla na obisku pr svoji babici in je babici pač ušlo, pa je prdnla, tamala pa njej vsa zgrožena:"Babi, roko se da na usta!!!"
zanč enkrat sm bla v majčki z odprtim hrbtom in se rihtam v kopalnici pa tamala not pride pa mi prbije: "zakva maš pa selotejp čez hrbet?" sm mela pa modrc s prozornimi naramnicami...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Znan slovenski fuzbaler v pizzeriji:
Kelnar: A ti pizzo razrežem na kose?
Fuzbaler: Ja, prosim.
Kelnar: Na koliko kosov - 4 al 8?
Fuzbaler: Mah, daj na 4, ker 8 jih tako ali tako nikol ne morem pojest.
Pa še ena izjava istega osebka ob prihodu v "lokal nad mestom" v Ljubljani:
"Nič čudnega, da sem nihče ne hodi, ker je taka gužva tukaj!"
Mona_Lisa19, v temi v čustvih o zaupanju, napiše pregovor:
Jaz ti dam le en nasvet iz lastnih izkušenj - če misliš da nekaj smrdi pojdi tako daleć da boš zvedela kaj je na tem. ker če nekje smrdi je tam ponavadi tudi ogenj. vendar nič ne delaj s paniko in kreganjem. razišči sama pa boš videla ali imaš prav ali ne
volley girl napisal/-a:Znan slovenski fuzbaler v pizzeriji: Kelnar: A ti pizzo razrežem na kose? Fuzbaler: Ja, prosim. Kelnar: Na koliko kosov - 4 al 8? Fuzbaler: Mah, daj na 4, ker 8 jih tako ali tako nikol ne morem pojest.
Pa še ena izjava istega osebka ob prihodu v "lokal nad mestom" v Ljubljani: "Nič čudnega, da sem nihče ne hodi, ker je taka gužva tukaj!"
volley girl napisal/-a:Znan slovenski fuzbaler v pizzeriji: Kelnar: A ti pizzo razrežem na kose? Fuzbaler: Ja, prosim. Kelnar: Na koliko kosov - 4 al 8? Fuzbaler: Mah, daj na 4, ker 8 jih tako ali tako nikol ne morem pojest.
Pa še ena izjava istega osebka ob prihodu v "lokal nad mestom" v Ljubljani: "Nič čudnega, da sem nihče ne hodi, ker je taka gužva tukaj!"