Fant me noče zadovoljevati oralno
ojoj...to pa ni tak problem.intimna mila obstajajo k se jih dobi v vsaki drogeriji,lekarni...še v mercatorju jih prodajajo,pa obstajajo tud robčki-intimni(pa pejd pred sexom v kopalnico pa odišavi zadevico)...al pa kakšen red shop tam majo zihr kakšne kremice z različnimi vonji in okusi
če pa to ne bo ql pol si pa enga druzga najdi k pol je pa neki z njim narobe..
če pa to ne bo ql pol si pa enga druzga najdi k pol je pa neki z njim narobe..
Hmm, ne bi mela takega tipa... freak na oralo... --->poglej mojo slikco...Ampak, ampak,vsaka stvar ma še drugo plat. Prijatelca izpred let si je tud "nabasala" takega tipa, ki je nikakor ni mogel polizat. POtem se je šla med seksom umivat z milom, pa tud ni blo kaj bolš. Ker je pač okušal milo
.. V glavnem ni mu pasalo. Ne vem pa kako je zdaj s tem, ampak neki se je že spremenilo, ker je ostala z njim in mata otroka... Zdaj ne vem, lahk da je tvoj tip zelo zelo (preveč???)čist in natančen (kar glej malo, če ,kadar odpre nov kozarec vložene paprike, najprej z vrha zmeče tri plasti, al pa ko odpre konzervo isto odstrani vrhnjo plast paštete ehehehehe, upam, da se kdo ne bo prepoznal tu noter...)
Lahk pa da je samo razvajen...
Evo recept, no sucking, dokler... Se mu ne bo cefralo in se bo prilepil

Evo recept, no sucking, dokler... Se mu ne bo cefralo in se bo prilepil

DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
-
- Sramežljivka
Punce, malo berem te vaše predloge in ste kar ustvarjalne. Meni kot fantu je oralno zadovoljevanje moje punce božansko in mi zraven ne manjka veliko do orgazma. Ko postanejo njeni boki nemirni uf, ni boljšega. Glede okusa pa še ni bilo primera da ne bi odgovarjal, ugotovil pa sem da mi bolj odgovarja da ga mal ma kot pa da je direkt iz kopalnice. Najboljše je če je minilo par uric od umivanja potem dobi tak svoj tipičen ekstremno erogen vonj in tudi vlaga je drugačna kot takoj po umivanju. Moj problem je ravno obraten, kot je tema te debate, JAZ ENOSTAVNO NE MOREM VSTRAN OD NJE.