no, med nama je razlika 5 let, s tem da je on starejši od mene.
odlično se razumeva med sabo in to se mi zdi včasih prav neverjetno... predvsem ko mi bere misli.
z nobenim se nism počutila tako dobro do zdej kot se počutim z njim.
"Moj" je skor 7 let pa pol starejši od mene. Upam da se bo obneslo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
jaz osebno sem tudi raje z starejšim. sem imela fanta resnega ki je bil 1 leto starejši in ni ravno izpolnih mojih pričakovanj. sedaj imam fanta 8 let starejšiga in se opazi ta razlika v letih sploh pri nekaterih stvareh, on gleda nekatere stavri drugače kot jaz in nastanejo trenja. sicer sem mu dorasla ampak pri 22 letih še vseeno hočem te pa te it malo ven pa se odkklopit, on je že dal ta del življenja skozi in ja, bomo vidli če se bo obneslo
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Moj je pol leta mlajši. Pa mi je čist kul, ker je precej zrel ampak vseen kdaj pa kdaj oba še obudiva otroka v sebi. In je fajn, ker sva na isti valovni
moj je od mene starejši 3 leta. že od majhnega sem tega mišljenja da je boljš če maš starejšega fanta. sej vem da zdej to ni pravilo, ker če se zaljubiš potem itak ne gledaš na leta, ampak tko mam v glavi. in od vedno so me bolj privlačili starejši moški .
Moja lubica je 6 let mlajša od mene. Mogoče se razlika zdi kar precejšnja, a ko sva skupaj in ko preživljava čas, ta razlika kar splahni, kot da je ne bi bilo.