Jochie napisal/-a:watershine napisal/-a:
jz pa stavim da če greva skupi odtečt par klometrov se tvoje mednožje ne bo dalo primerjat z mojimi lasmi, ampak to ti vrjetno ni jasno.
aja, še nekaj...jaz ponavadi seksam čist...tako da...verjetno tudi ti glih ne bi oralno obdelala svojega obritega mladiča po tistem, ko je pretekel par kilometrov...upam, da bi ga prej poslala pod tuš!![]()
hotel sem ti le reči, da jaz svoje mednožje umivam 2x dnevno min., ti pa lasišče na 2-3 dni, kajne?
predam se! očitno ti res ni jasno zakaj je lasišče bolj čisto od mednožja! kar se pa tiče tuša je pa tko a misliš da če bova mela doma generalno pospravljenje ne bova zašvicala in če se naprimer najdeva v elementu ko sva oba pohotna in pripravljena za sex in se že na pou mečkava jz se bom pa ustavla in rekla da nej greva pod tuš... al pa sediš na terasi in sonce prpeka in normalno zašvicaš in letiš pod tuš? kaj pa spontani sex? pa to je najbol me2 sexava tut večkrat na dan in med enim in drugim sexom tut kej počneva in tut zašvicava pa mislš da bom za usako kaplico znoja letela pod tuš!? halooooo!!!!
pa še to ja, lase si umivam usak drug dan, ampak se moji lasje ne srečujejo z raznoraznimi izločki, in mi lasišče tut ne švica kot deli telesa ki so na prepogibu, tko da higijene las in mednožje nikakor ne moreš primerjati samo z umivanjem ker so še drugi dejavniki.