Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

NOVO

Naslednji mesec se !končno! odpravljam delat izpit za avto, pa me zanima če je to s cppjom (Taprvim v avtošoli) res in obvezno, da morš hodt 40 ur na predavanja? :? sej je ok, sej ne rečem, vse lepo in prav, mapak mam tok čudn urnik šihta da se mi zdi da mi to nebi znesl, glede na urnike ki jih majo v avtošolah :?
in če je kdo po obrokih plačeval (če recimo vzameš paket ur zatm okoli 400 evrov-to je cerka 20 ur al kolk) kolk se to da po obrokih?sem klicala žena tri avtošole, pa so mi povsod rekl naj se tam oglasm in pozanimam :?
In ktera avtošola v ljubljani bi bila dost uredu, za kakšnim manjšim avtom (glede na to da je moj sošolc delal z audiom a8 izpit, to jst lih nebi) :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^za večino ne vem, ker nisem iz Lj. Drgač smo pa pr nas mel tak cpp, da ti ni blo treba zmeri pridt, da je blo najprej ene 10 ur predavanj teorije-pol pa ni blo več obvezn hodt-oz. smo hodil sam vadt tiste pole (smo mel več skupin, pa vsaki enkrat...). Vse skup sm bla na ene 15 urah, tak da pomoje res ni panike, če te ni. Cpp itak ni tak pomembn, glavn da nardiš-so pa pol republiški malo bolj zajebani (se pač naučiš tisto knjigo in to je to).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

*purple* napisal/-a:NOVO

In ktera avtošola v ljubljani bi bila dost uredu, za kakšnim manjšim avtom (glede na to da je moj sošolc delal z audiem a8 izpit, to jst lih nebi) :?

haha. kukr sm jst slišala, so take avtošole, kjer voziš bolj fancy avte še velikoo dražje, ker gre folk pač z namenom da vozi tak avto, ne pa nekega puntota

jst sm delala pri AŠ Evropa (Tržaška), mi je blo v redu. kr neki pohval sm slišala tud za 3D avto šolo. ampak itak je vse odvisno od inštruktorja.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*purple* napisal/-a:In ktera avtošola v ljubljani bi bila dost uredu, za kakšnim manjšim avtom (glede na to da je moj sošolc delal z audiom a8 izpit, to jst lih nebi) :?

če boš znala vozit velik avto, boš znala tudi manjšega. priporočam čimvečji avto! :wink:
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a le@ »

^^ S temle se pa tudi jaz strinjam! Sama sem od začetka vozila Micro, nato pa prešaltala na karavana - Primero. Micro lahko porineš v vsako luknjo, karavana malček težje in glede na to, da so ure drage k svina je bolš, da čim več odneseš od tam - Micro bi znala tud sama parkirat kadar češ, za karavana je pa mal bolš potrenirat. Jaz danes z lahkoto vozim in parkiram tudi Traffica (kombi), pa mam izpit šele od marca. :wink:

Pa srečno vožnjo!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jochie napisal/-a:
*purple* napisal/-a:In ktera avtošola v ljubljani bi bila dost uredu, za kakšnim manjšim avtom (glede na to da je moj sošolc delal z audiom a8 izpit, to jst lih nebi) :?

če boš znala vozit velik avto, boš znala tudi manjšega. priporočam čimvečji avto! :wink:

sej študiram o temu da bi blo tko boljše, ker mam tud manj možnosti bočnega parkiranja na glavni z audijem a8, kot pa s puntotom :D

drgač je bla pa cena tiste avtošole (AŠ VEZI) ista kot ostale, četudi je bil audi :)

Popravek-audi a4 je bil :wink:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

če je ista cena, potem kar navali. kdo se pa nebi hotu z audiem vozit :D čeprou mene bi blo strah, že tko me je blo strah ko sem šla prvič na cesto, kaj šele da bi vozila tak drag avto.

drgač pa itak izpopolniš vožnjo šele ko sam začneš vozit. jst preferiram manjše avte, zato si bom ko si bom lahko, tudi sama kupila kakega manjšega. se mi zdijo veliko bolj ekonomični in praktični. zaenkrat pa veselo vozim s potolčenim saxojem in nabiram izkušnje :cool: potolkla ga je pa use moja mami ne jst :twisted:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja sej to, mal me je strah ker je prevelka mašina :? usaj dizl je kukr se men zdi :D (da ne potegne tolk hitr)
Majcula22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Majcula22 »

Čestitke še iz moje strani :razz:

Kakšen nasvet katero avto šolo izbrat bi tudi meni prav prišel...sem pa iz Ljubljane..kakšne izkušnje, pa če ste bile zadovoljne z svojimi inštruktorji :?:

Hvala

lp
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*purple* napisal/-a:ja sej to, mal me je strah ker je prevelka mašina :? usaj dizl je kukr se men zdi :D (da ne potegne tolk hitr)

sej če se bencinarja naučiš vozit ne bo nič narobe veš :P če smo že pri tem, ko pravte, da hočete od avto šole potegnit čim več.. vozit velike avte in tako... ker se mi zdi d je z dizlom lažje speljevanje in tako... jst sm mela dost problemov s speljevanjem z bencinarjem, ampak sem se naučila in sem hvaležna inštruktorju d me je mal namuču :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja sej kukr kšnmu odgovarja a ne :)
men je dizel ko sm ga vozila (po parkirišču)-megan, ful problemov delou, pa skos mi je crkval, pa sploh nism mela filinga.ko sm pa vozila bencinarje je blo pa kukrtok kul-velik boljš kot pri dizlu zihr.in zato bi tud dizla rada vozila, poleg tega ga mamo pa itak doma.sam avto, katerga naj bi jst dobila bi bil pa bencin.ma sej praktično isto sranje, sam nevem dizl mi je nekak ljubši :D
a v avtošoli lahko sam izbiraš kaj boš vozu al ti oni dodelijo znamko avta?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

g00fy_qa napisal/-a: Razlike so pol da imajo bencinarji večjo moč v nižjih prestavah, dizli pa v višjih, če se ne motim.

bencinarji imajo večji navor in s tem pospeške v višjih obratih, dieseli pa v nižjih! :)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

*purple* napisal/-a:ja sej to, mal me je strah ker je prevelka mašina :? usaj dizl je kukr se men zdi :D (da ne potegne tolk hitr)
V avtošoli te pa res ničesar ne rabi bit strah. Sej prvih 15ur ziher ne boš čisto sama avta vozila, ti bo vse inštruktor pomagal. Kot je Jochie rekel, če maš možnost delat izpit z čimvečjim avtom ti bo to ful v korist :wink:
I laugh at gilded butterflies.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Res je bolje, da voziš velik avto. Jaz sem mela v AŠ Golfa 4 in pol k sem doma vozila karavana al pa Audija sem se počutla, kot da vozim ladjo, da o parkiranju ne govorim :D Sam sej se s časom navadiš na avto.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

*purple* napisal/-a:a v avtošoli lahko sam izbiraš kaj boš vozu al ti oni dodelijo znamko avta?

Ko sm js delala izpit, so mi kr sami dodelili inštruktorja. Sam po moje, da se da zmenit, kater avto ti bol ustreza; odvisno je tut, kolk gužve ma ker inštruktor.

Js sm vozla Cliota (diesel), pa ga je blo svetovno pelat. Pol doma sm pa mogla vozit Hyundai Sonato (iz mini na maxi :) ). Zj mam pa Twingeca (bencinar), pa je najbolši. Je fajn majhen, ga lahk povsod parkiram. Na začetk mi je blo mal težk speljevat, kr je ful mehek, a zj ga nebi dala za drug avto!

V avtošolah majo pa večinoma diesel-e, ker je bol pocen in ker pri speljevanju kasnej crknejo, kot pa bencinari.
Zaklenjeno