moj lubi je pa od mene starejši 8 let.... na začetku me je ta razlika malo motila, ampak zdej s časom pa drugače gledam na to... sicer je ta razlika še vedno razlog najinih prepirov ampak se ne obremenjujem s tem. sčasoma bo boljše....
Moj tip je star tko kot jst. Pa tut ce je tip mlajsi ni panike, vse je odvisno od tega kako se stekata.
Seveda pa tut nesme bit dosti mlajsi, ki se ta razlika zlo pozna, sploh pa u teh letih nekje do 25-30leta starosti. Potem te razlike niso vec tko opazne. Sicer pa odvisno od posameznika kot sm rekla
midva sva tud 3 leta narazen.. pa včasih se ne pozna, včasih pa je razlika očitna.. ne vem no.. men je z njim fajn, zdaj sma skup že skoro 2 leti.. pa itak ma vsak par svoje probleme.. takšne al drugačne..
midva sma mela 2leti razliki. pa sma se ful fajn ujela. včasih sm še js celo bol trezno razmišlala kot on, čeprav je bil starejši.
drgač pa pomoje razlika tam pr 25letih se kake 5let niti ne pozna tok- je pomembna a hkrati ne, mi je pomembneje da se štekata.
ponavadi sm mela starejše pa ne zato ker bi gledala na leta, ampak sm se zmeraj družila z starejšimi puncami in fanti tko da razn sošolcov in sošolk nism poznala velik svojih vrstnikov.
Trenutno sem samska, ampak drugače so mi vedno bili všeč tipi, ki so bili od mene starejši eno, dve ali največ tri leta (zdaj mi je všeč tip, ki je samo leto dni starejši od mene). Pravzaprav skoraj natanko eno leto, ker ima rojstni dan nekje tam kot jaz kolikor vem.