orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Opa, jz ti ga prodam :D Sicr ni original, je pa isti drek :P Mislm čist ista fora, sam pač druga narisana slikca gor lol.
Za dobrih 20k ti ga dam :D
Kupila sm ga, kao d bom telovadla vsak dan bla bla, prvi tedn še sm, pol pa nč več :D jeba.
Zdj me bojo napadl, da oglašujem :lol:
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

No, jst sm si zdej omislila tole eliptično zadevo za 250€ in začela uporablat - pa sem po petih minutah skoraj dušo spustila. Vsega skupaj sem delala sicer 40 min, ampak s premori na vsakih nekaj minut. Ne vem, kako vam rata ostat gor po 50 min pri velikem uporu. :o Jst sem zraven gledala TV in svašta, ampak se mi je vsaka minuta takoooo vlekla kot še nikol, hehe. Očitno sem res čist brez kondicijo. :oops:

Kaj mi svetujete, če bi rada zgubila kakšno kilco? Kolikokrat na teden po koliko časa? Je narobe, če si vmes vzamem kakšen premor? :oops: Je boljše, če imam na višji stopnji ali na nižji?
now I have you sleeping next to me ... and this is home
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

he pa sm misla da je sam pri naši familijo orbitrek namesto obešalnika al pa kake police..hehe

jaz sem ful telovadla na njem ko semga dobila..pa je biv ful fajni sam shujšala sem pa sam zato ker sem še jabolčni kis zraven pila..
zaj pa ga uporabljam sam takrat ko se spomnim-na vsake par mesecev...no zaj je prav fajn ko je dež..js si dam muziko na glas al pa mp4ja v uhe, pol pa mežim pa "gonim" toto zadevco kako uro ziher-gledam na kalorije-da jih okol 300, 400porabim..fajn je da delaš to čist tak na izi ker čene ti lah pluča vn vtrga od bolečine..
ful paše da se mal prešvicaš pa si pol res totalno bolši v vsem kot pa če se ne rekreiraš..tak da ni sam za hujšanje fajn ampak tud za zdravje...

sam to glede kolen-upam da ni res..men se res neda lavfat ker mi je ful dovgočasno, pa tud nimam kje tečt...kak drug šport tud ne pride glih v poštev (razen metanje na koš pred hišo sam tega sm se ž navelilčala..)..me pa boli koleno dans ful, sam upam da ni od tega..hm...

aja no drugač pa moja sestra ž kak tedn hujša z hrano+orbijem, pokuri kakih 600kcal na dan-torej 2uri gor(se ji pa da..) tak da ko bo mal cajta minlo bom napisala kolk se da shujšat, če sploh bo...

lp
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

jaz ga imam doma...
že kar nekaj časa. ampka ga zelo malo uporabljam. no, v bistvu ga ne uporablja nihče pri naši hiši :)
nisem se niti trudila, da bi ga uporabljala za hujšanje, ker lahko shujšam še samo v kosti, svojih mišic pa ne dam! :D tako da ne vem, če deluje.
po moje pri takih, kot sem jaz ziher ne, ker nisem dovolj vztrajna. morda pri kom, ki se spravi in telovadi vsaj 30 min na dan deluje. možno.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

lahko vprašam, kake orbitreke mate to??iz topšpoa al iz športnih trgovin?? pa kolko v povprečju stanejo??js bi ga mela, ampak nočem, da bi že po 2h vadbah škripal ko nor...
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

moj je iz športne trgovine, ne iz top shopa, ker tam ne kupujem.

ma moj že nekaj škripa od začetka. no, niso ravno tihe te stvarce. vsak v hiši ve, kdaj se spraviš gor :D
Šušuu.x3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Šušuu.x3 »

Heh. ja vsi v hiši vejo, da ga goniš :D drugače pa fajn stvarca. zdaj v poletnih mesecih ga ne uporabljam, saj veliko raje tečem zunaj v naravi. v zimskih mesecih pa je stalnica na dnevnem redu. :) Ker mam težave s koleni mi je zdravnik svetoval uporabo orbitreka, ker se kosti manj uničujejo baje, kot pa s sobnim kolesom.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

mi smo mel pa prej enga fake iz hervisa pomoje.. pa si gonu ene 20 min, pa so se kr eni šraufi odvil, pa vs je ratou tak razmajan, pa najbl se je slišal po hiši če je kdo to pizdarijo gonu.. zdej smo pa nabavl enga kvalitetnga pomoje da za 500€, k ma svašta stvari pa res je čist tih.. tko da se zdej večkrat gor spravm. pa ful hitrej sm zmatrana, pa res bol čutm mišice, k prej sm bla zmatrana, sam mišic pa sploh nism čutila..
koki90
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: zasanjana dežela

Neprebrana objava Napisal/-a koki90 »

Mi smo zdaj kupili že tretjega. Prve dva sta bila iz topshopa...Poceni ampak, se je podru. Zdaj smo ga kupili v Velenju v šprtni trgovini. Je vredu, samo štoparca nagaje.
Gede a se da shujšati. Moj ata je vsaj dan po 20 minut gonil. In shujšal nekaj kilogramov. Mislim da pa je bolj pomembno, da z njim oblikuješ mišice. Če pa pravilno ješ, redno telovadiš pa verjetno se tudi znebiš nekaj kilogramov. Sama sem se zdaj(dva dni nazaj) lotila gonit. Bolj zaradi oblikovanja mišic.
Uporabniški avatar
*nAughTykA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *nAughTykA* »

Ja men brez "orbitreka" (mam enga kao boljšega iz Hervisa) ne bi nikol uspelo shujšat...je pa res da sem na dan telovadla na njih vsaj 1,5 ure..tko da ja se da shujšat..vendar brez odpovedovanja hrani žal tut ne gre :wink:
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Evo, jst mam tud dost te svoje lenobe in tega, da sm totalno brez kondicije, da sem čist zadihana že pri najmanjšem naporu...

Zdej sm odločena, da si kupim orbitrek, sam pa pojma nima, kakšnega - ali rabljeno zadevo ali raje novo??

En kolega ima rabljenga iz Topshopa, ki ga bo verjetno prodajal in sem se že mal zanimala zanj, sam ne vem, ali raje za novim pogledala mal po trgovinah :?:
Morda pa je za začetek vseeno OK nekaj rabljenega in za nižjo ceno, kasneje lahko še vedno pogledam za novim oz. čekiram kake akcije pa to...
kako se pol obnesejo tisti iz Topshopa, ali imajo nastavitev za težavnost vadbe, o kateri ste mal nazaj govorile, neki od 1 do 8??

edit 10.9.:
No, našla in naročila sem tega:

http://www.superstore.si/index.asp?tn=p ... &csub=7126
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inch* »

orbitrek in sobno kolo nista eno in isto. na sobnem kolesu sediš ravno na tistem delu telesa, ki je najbolj problematičen (ass :) ), na orbitreku pa stojiš in s tem kuriš več kalorij in hujšaš (oz. si nabiraš mišice) tudi na zadnjici. se pa strinjam da je najboljša vadba na prostem (torej v naravi), vendar tudi to ni 100% izvedljivo zaradi vremena (npr pozimi lih ne bom šla tečt po snegu), tko da priporočam orbitrek :razz:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

drgač je baje tut kolo dobro za rit, čeprav sediš na njej. mene je po daljpših turah vedno rit bolela.
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inch* »

densy napisal/-a:drgač je baje tut kolo dobro za rit, čeprav sediš na njej. mene je po daljpših turah vedno rit bolela.

ja no itak da tut rit neki dela, sam bolj dela če stojiš (primerjaj kolko se rit premika pri orbitreku, kolk pa pri kolesu)
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Huh da bi men en mojga orbija odpelu, bi ga ubila. To je najboljša investicija v celm lajfu! Pa sm rada v naravi in svežem zraku, sam pač mi kolena ne služijo najbolje, sploh pa se preveč zmatram k grem laufat. :?

Men je orbitrek najboljša možna rekreacija - sklepi ne trpijo, delajo vse mišice (itak je pa bistvo isto pr vsaki rekreaciji - tud pr npr. pilatesu morš zavestno skoz trebuh in ritko stiskat, tko da če tud tle isto nardiš, ti fejst pomaga) in še aerobna vaja poleg vsega.

Ne vem jz lahko rečem, da mi je bistveno pomagal pr hujšanju, ker itak ne rabiš velik, da se maščoba začne topit (območje srčnega utripa), tko da je pomembn tale območje in trajanje vadbe. In greš lepo zvečer za kšno urco trenirat, zravn pogledaš na tv kšn film, pa tko hitr mine... :D

Aja pa še obremenjevat se ni treba s tem, kakšno je vreme zunej (npr. dele ko je tolk dežja), kako se boš napravu itd...
Odgovori