Danes vem,da sta imela prav in ko gledam nazaj...ŠE bolj bi me mogla omejevat.Ko sem drugega fnata tam nekje malo pred 18 pustila me je počas srečala pamet.Pustila sem subkulturo za sabo,postala "normalna" in nekaj časa samska. Ven žurat dejansko (razen na par koncertov preko srednje šole) nisem hodila nikoli,in še danes pri 20 ne pomnim da bi bla kdaj zunaj dlje kot do kake polnoči,1. Sedaj imam fanta,ki je normalen,starša ga imata rada..Mami mi zaupa.
Odkar sem na faksu nisem šla nikoli ven,če sem iskrena
Žurat se mi ne da, imam samo kolege, prijateljev ne....Ni mi to smisel življenja
Sedaj lahko počnem vse, imamo pa en dogovor da ali sem doma najkasneje do enih,ali pa prespim (pač zato da oba lahko mirno spita,ker drugače mami bedi dokler ne pridem). Itak pa zdaj prespim pri fantu in skupaj hodiva naokrog tako da ni problemov,vedno pa ve kje in s kom sem ter kdaj približno pridem,pa tudi pokličem jo kdaj vmes/ji pošljem sms ker sedaj na to gledam drugač kot pa pri 16.
Moji otroci bodo tudi na špagci,kok jo bom pa spustila bo pa odvisno od tega s kom se bodo družili in kolko bodo zlorabljali moje zaupanje.

- ja, na žalost živim ene 20 km iz mesta in me morta furat. ampak je pa še tko d včasih kjet prespim - pr babi, k živi v mestu al pa pr frendih kdr mamo private partyje. pa lan sm šla s frendico sama n morje, letos s frendico pa z dvema frendoma, za novo leto se nam obeta praga (še ena prelomnica pri omejevanju)... je pa res d ne hodm v diskače (sm pač metalka) ampak rajš zvečer n kšn festival, pjačko, koncert al pa mamo tematske večere n vikendu od frendice. dvomm d bi mi dovolila hodt v diskače, mi pa dovolta hodt n metal koncerte