Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Wien

Neprebrana objava Napisal/-a Nelaa »

Mam kolegico, ki je sexala s tamponom, je pa bila zelo pijana in tip, s katerim je sexala ni opazil tampona :nein: kako sta sicer sexala si ne moren predstavljati, a povedala je da je bilo zelo boleče in na koncu še tampona odstraniti ni mogla par dni. Bila je vsa v paniki :cry: a ji je potem na koncu le uspelo. :freude:
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a watershine »

medva velikrat sexava med menstruacijo, res je da me malo bolj boli ampak to rešiva tako da delava bolj počasi in nežno in tko je čist ql. če sva pod tušm mu rečem da nej bol na izi če pa v postelji grem pa jz gor in mu rečem da bm jst vodila (tko da me ne zabija nase). kar se pa pohote tiče med tardečo pa.... mene kr razganja med menstruacijo... rrrr... mislm da je tut moj dečko raktar veliko bolj nasmejan ko ga napadem v vsaki dani situaciji ;) :)
pa nima te bit kej sram! lej to si tko razlagi če fantje figajo in prdijo brez sramu se ti nimaš kaj sramovat nečesa kar ne moreš kontrolirat ;)
sweetkana
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sweetkana »

js trenutno ne bi sexala med menstruacijo. me nekak ne mika. mogoč me pa bo kdaj :D
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

med menstruacijo mi ni panike, daš brisačo spodaj pa je.
ampak s tamponom??? moj bog, kam ti ga pa pol zarine?? :eek:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
summer wind
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summer wind »

Meni med menstruacijo ni panike da nebi, je odvisno od drugih dejavnikov :) Da bi pa s tamponom-ni šans. Sej se tud ne poljubljamo po francosko s polnimi usti hrane :?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Tisti tedn v mescu mam jz dopust.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mash@ »

tweet napisal/-a:Sama še nisem preizkusila, me pa zanima nekaj drugega. Nekaj moških prijateljev me hoče prepričati, da se da seksat med menstruacijo, tudi če imaš notri tampon. :?: Meni se to zdi malce nerealno, pa me zanima, če katera ve kaj o tem?

joj pa ne s tamponom not!!!
Moja kolegica je mogla it na urgenco, da so ji ga ven potegnli, ker ga sama ni mogla pol...jao!
rajš brez pa v tušu kot je blo omenjeno.
sascha80
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sascha80 »

no, enkrat se nama je zgodilo, da sva imela odnos, ko sm jst bila v zadnjih dneh menstruacije (tj.5.dan).pa me ni nč bolelo, ok, mal sm bla bolj občutljiva kot ponavadi....sam vseeno se nism počutla sproščeno. fanta sm kajpak vprašala, ali je prepričan nadaljevati (glede na to, da nisva še nikoli pred tem počela med menstro), pa je rekel da ja.

no, po končanem...ko sva se spet mal zbrala, pa je spremenil mnenje... njegova malce krvava roka mu ni bila pretirano všeč... :? in mi je rekel, da bo raje par dni počakal, kot pa da bi ponovil...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

mogoče sem to že kje napisala ampak že dolgo nazaj sem enkrat seksala s tamponom in sem imela precejšnje težave pri odstranitvi tampona tko da tega ne priporaočam preveč
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

jst med menstro še nism sexala. Sm drgač med menstro vedno fuuuul horny, sam da bi pa sexala..ne vem...mi ne potegne čist..mi nekak ni preveč higiensko. Moj je sicer hotu že parkrat sam sm rekla ne k mi ni kul.
sam ta ideja s tamponom...ja kam ti ga pa zarine :eek: tega jst nikol ne bi!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mi2 nisva še nikol in me tut ne mika, ne vem, js tkt ne čutim nobene želje po sexu, samo čakam da je je konec po 5, 6 dnevih...pol pa akcija :D

ni mi zaradi higiene pa zdravja, tut mojemu se nikamor ne mudi in pač počakava...
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *daddy's girl* »

*_nincy_* napisal/-a:Tisti tedn v mescu mam jz dopust.
tud jst :D
Sometimes there is no next times,no time outs,no second chances...sometimes is now or never.
pikapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikapika »

:roll:
Zadnjič spremenil pikapika, dne 23. Avg. 2008 15:33, skupaj popravljeno 1 krat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Mi2 sva samo 1x med M s tamponom, drugače pa vedno brez. Če imam močno ponavadi nič ne dregava, ker pa močnih zadnje čase ni, pa v tem ne vidiva nobenega problema. :P Hudiča no, če pa takrat še bolj paše kot ponavadi. :twisted:
Uporabniški avatar
MusTangicA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MusTangicA »

O ja, paše, pa še dost vlažno je, tak da - zakaj bi zamudli tako prložnost :D . Je pa mal pocasto ja... sam če je nuja, se tud tisto "spregleda" :wink: .
Odgovori