No, da še jaz povem nekaj o meni in žuranju.
Stara sem 16 let, in odkar pomnim lahko hodim ven.
Moj oče ima diskoteko že 8 let (septembra 22. bo 8 let) tako da že od svojega 8 leta nekako živim v tem. S tem sem odraščala, in mislim da bom s tem umrla. Na ta način, sem videla kaj vse se dogaja po diskotekah, kakši so ljudje, kaj počne alkohol in cigareti.. Ampak, to, da ima oče diskoteko ne pomeni, da sem že pri otroških letih bila tam. Ravno nasprotno.
Moja sarša sta se ločila ko sem jaz imela 11 let, takrat sem tudi nekako odrasla.. Ker je mama cele dneve delala in je včasih ni bilo doma tudi po 2, 3 dni sem mogla nekako prevzeti skrb zase. Čez vikende sem bila pri očetu, kjer sem z babi gledala tv in uživala otroška leta.
Pri mojih 14 pa je nekako postal čas za žuranje. Ker sem se (in seše sedaj) družim z starejšimi ljudmi, mami ni bil problem povedat da lahko grem na koncert. Vse je poznala, vedela je kako grem, kdaj pridem, s kom grem, kam grem- zaupala mi je in to se je tudi izplačalo. Ponavadi sem hodila na koncerte (do 2x mesečno če sem imela srečo). Pri 15 sem pa začela z diskotekami. Najprej pri očetu, ko pa sem imela prevoz in možnost pa v kakšen oddaljen kraj.
Torej, ven hodim že od svojega 14 leta. Mama me je do sedaj videla pijano samo 1x (2 mesca nazaj), kadim ne, nedolžna sem še.. Ne delam sranja. Ko pa sem ga naredila (recimo v šoli) si pa niti nisem upala vprašat če lahko grem ven- imam velik respekt pred mamo.
Sedaj sem stara 16, in že več kot pol leta mi doma ni treba govort kdaj pridem, vse kar treba je da povem s kom grem in kako, pa tudi kam, da lahko potem oba z očimom spita.
Od 14.7.07 sem bila zunaj vse tri dni v vikendu (petek, sobota, nedelja) in doma ni bilo nobenega problema. Vedno sem naredila kar sem mogla, domov sem prišla taka kot sem odšla.
Neglede na to, da že od 14 leta "žuram" sem zelo odgovorna oseba. Vedno ko prispemo v diskoteko pošljem sms da je vse vredu, da se mama ne skrbi. In do sedaj, ni bilo nobenih problemov. Še sem živa in zdrava!
(p.s. upam, da se kaj razumete iz te moje pogače ki sem jo našrajbala

)