.
 .
A je mel/a kdo vodičko LILI?
Neprofesionalna, nesposobna pa še vsak dan se ga je napila
 .
 . .
 .
 .
 . Aja, pa kao smo meli 10 dni program, ampak zadnji, 10. dan je bil dan odhoda, s tem da smo šli mi že 9. dan zvečer ob 11h domov. Tko da tistega 10. dne sploh ni bilo.
 Aja, pa kao smo meli 10 dni program, ampak zadnji, 10. dan je bil dan odhoda, s tem da smo šli mi že 9. dan zvečer ob 11h domov. Tko da tistega 10. dne sploh ni bilo.barby* napisal/-a:Pri nam je blo lani podobno za novo leto v Beogradu. Podobno so nas okoli prenesli kot vas. Sem jih dala na un seznam varstva potrošnikov Slovenije.
A je mel/a kdo vodičko LILI?
Neprofesionalna, nesposobna pa še vsak dan se ga je napila.

barby* napisal/-a:Na levi strani maš napis AKTUALNO; no in pomakni malo dol(za kakšno tretino) in je kmalu vprašalnik
(bi dala link sam se ne spremeni, samo tole je vedno http://www.zps-zveza.si/ )

Dagi napisal/-a:Koko ste pa z Iliriko kej zadovolni? Ker nameravam prek Ilirike jit v Španijo al pa v Grčijo, last minute v kratkem... Nism se še nč odločila, ampak predvsem te ponudbe spremljam...

Škoda besed. Animatorko smo mel pa eno k se je še uvajala in posledično je blo za en k***c.
  Škoda besed. Animatorko smo mel pa eno k se je še uvajala in posledično je blo za en k***c.   K jo zdej vidm na faksu bi jo najrajš prbila nekam.
  K jo zdej vidm na faksu bi jo najrajš prbila nekam.