Jz sm zarad tabletk čist osušena, ampak me itak dragi tok preliže da sm nakonc cela lužasta in sploh ni problema......... Ampak sm pa zmeri bolj živčna zarad teh tabletk, včas sva se samo malo poljubljala pa sm bla že čist mokra, zdej pa dokler moja mala in on nimata bližnjega srečanja ni nič... groza - da ne omenjam libida!!! Ful bi jih nehala jemat, sam so mi kondomi tok bedna kontracepcija da bomo očitno čakali da bomo začeli delat bebo
sama pa zadnje čase opažam, da mam večkrat tak filing in naenkrat tista znana mokrota ... očitno mam res hudo željo in lahk rečem, da bi lahk skoz ... mmm, bo treba popravit!
mene pa zanima, kako je z vašim mokrenjem med sexom. zanima me količina tekočine, ki jo proizvede vaša lulika
namreč, sama sem nedolgo nazaj začela delati lužice or shall I say mlake
poprej tega ni bilo, razlog morebiti tiči v prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet, zna pa biti tudi krivec fant, katerega sem zamenjala
torej? rahlo navlažena ali poplava?
Sama jemljem kontracepcijske tabletke že od 16.leta, pa tudi delam luže Po moje je fora v tem, kako te partner vzburi. Če te ful vzburja, potem bodo lužice. Meni je bilo na začetku zelo nerodno, mojega pa to še bolj vzburja