Očala imam že od 11. leta (torej šest let

), nosila pa sem jih samo eno leto - redno. Zdaj jih nosim samo pred spanjem doma, ko gledam tv, pa še to skoraj nič, ker leče pozabim dati ven in gledam tv z lečami. Leče nosim že od 13. leta in sem tako navajena nanje, pa tudi očala se mi sploh ne pašejo, zato sem dosti bolj zadovoljna z lečami. Za očalmi se mi zdi, da se barva oči ne opazi tako zelo oz. ni izpostavljena, ker vsak prej pogleda okvir očal in obliko le teh. Če pa nimaš očal, barva oči pride dosti bolj do izraza. To pa vem zato (vsaj pri meni je bilo tako), ker so mi po tistem enem letu šele ko sem začela leče nosit vsi oz. dosti jih je začelo s komplimenti kakšne lepe modre oči imam. In sem postala bolj pozorna na njih, predvsem pa ponosna.

No, pred spanjem pa itak dam leče ven, da se oči spočijejo. Hm, očala se mi zdijo super modni dodatek, ampak le, če človek izbere obliko očal in barvo okvirja, ki je primerna za njegov obraz. Nekateri so z očali dosti bolj simpatični kot brez. En tip, ki mi je všeč že zelo dolgo, je 100x boljši z očali.

Diamonds are a girl`s best friend.