Nazaj skupaj z bivšim

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Midva sva tudi ponovno skupaj (z nekajletnim premorom). Vzrok: najbrž se je ustrašil resne zveze, ker je imel pred mano le kratke zveze. Po dolgem času (in njegovem nekajletnem trudu :) ) sem mu recimo da oprostila in si je moral zaslužiti še eno možnost.

Zaenkrat nama dobro gre, vnaprej bomo pa videli. :wink:
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objava Napisal/-a _*Jagoda*_ »

se mi zdi normalno da ko končaš s fantom da si ga nekaj časa želiš nazaj... sem tudi to že doživela... ampak sem tudi pozneje ugotovila da čim dlje sem od bivših tem boljše je... ker vem da bi pričakovala le najboljše od fanta ampak po drugi strani bi vedela da boljše ne more biti. Sploh pa če bi bile v uzvezi ko sva bila skupaj kakšne zamere bi se sigurno še kdaj skregala zaradi tega... tako da moje mnenje je čim dlje od bivših tem boljše je :) Sicer pa sem jaz imela en tak primer. S fantom sva bila skupaj prejšnje leto kekšen mesec pa sva šla narazen zaradi njegovega večnega ljubosumja. Pa sva se letos spet srečala pa sva se zaštekala sva začela hoditi ampak sva spet hitro šla narazen ker še je vedno bil isto ljubosumen, in tega nisem mogla prenesti.
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Stella* »

Ni se mi še zgodilo da bi prišla nazaj skupi z bivšim. Me pa tko mimogrede zanima, kakšen je občutek ko gresta 1x narazen in prideta nazaj skupi? S kakšnimi očmi se gledata potem, si še bol želita drug drugega, je več strasti ali pa večinoma ostane samo pri kreganju? :oops: Bi pa rada vedela, če bi moj meu dosti "ponosa" da bi se vrnu k men ko bi 1x končala...
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

vem da če so težave vzrok za prekinitev,da potem nemore bit boljše če ta par pride nazaj skupaj. pri nama pa je bil vzrok samo to da se je ustrašil resne zveze. star je 20 pa še njegova prva punca sem bila. res nama je šlo super,in zdaj si mogoče res ne predstavlja da bi bil celo življenje z mano. sva se zmenila da bova videla kako bo za par mesecev ali pa kako leto. zato me zanima kako potem take zveze funkcionirajo dalje. a mislite da bi nama šlo? mogoče pa me bo že prebolel in pozabil na mene in nebo nič. :(
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objava Napisal/-a luna22 »

s tem sem mislila da če mu boš preveč popuščala (govorim ker sem sama ista) se bo on navadil in mu bo postalo luštno in ko bo tebi vsega dovolj in boš igrala tiho vojno bo to njemu skrajno čudno kaj se zdj dogaja in bo kreg češ da si se premislila zdj tud ne vem kakšno je stanje trenutno med vama..tko da če želiš kakšen bolj konkreten nasvet mi lahko pišeš na ZS :P
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

po pa naprimer na to tko glj da če bi blo to to sploh neb razmišlu al se boji resne zveze al ne... če bi blo res najbol pa najhuj use bi pozabu na vs svoj strah pa use pa sam biv s tabo.

čedalje bolj sem prepričana v te besede,in mislim da to ko je rekel da se boji resne zveze,da je bil to samo izgovor. :cry:
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

js sm mela nedolg nazaj prebliske, kak bi blo fajn bit nazaj s prešnim bivšim... pa sm si nekak premisla... to je zmeda :D
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Js še tudi nisem bla z bivšim nazaj skup. Nikol. Ampak sem pred isto dilemo... Nevem se odločit. Ker, ko vazo razbiješ... Ni nikol enaka več. Podobno kot z listom papirja.... :wink:
My dreams are my reality...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst tud še nism bla z bivšim nazaj skp. Poznam pa parček,ki sta hodila 3 leta..pol nevemzakaj sta šla narazen..in po enem letu sta spet pristala skupi :) In zdej sta že eno leto spet srečno zalublena.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

čist odvisno je, al zdej to oba res čutita tak pa sta prpravlena za to kej naredit, al sta skupi sam zato ker jima je blo fain ko sta bla skupi (zarad družbe, seksa whatever)...
men se zdi, da zarad recimo mladosti sta pač šla narazen in pol čez neki časa ugotovita da dejansko sta za skupi... temu bi js rekla pač usoda... in pa poskusit ni greh, sam sledit je treba srčku pa če vidiš da je tut on za to (da se trudi) pol bi šla v to, drugač pa no go ...
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

jaz čedalje bolj razmišljam da če pride do tega da me bo htel nazaj,da ga nebom več vzela nazaj. pa ne zato ker ga nebi imela rada,ampak se sedaj ful grdo obnaša do mene (nevem zakaj) in mislim da če bi me imel vsaj malo rad tega nebi delal,tak da mislim da lahko za naju rečem: bilo i prošlo :(
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

osamljena napisal/-a:jaz čedalje bolj razmišljam da če pride do tega da me bo htel nazaj,da ga nebom več vzela nazaj. pa ne zato ker ga nebi imela rada,ampak se sedaj ful grdo obnaša do mene (nevem zakaj) in mislim da če bi me imel vsaj malo rad tega nebi delal,tak da mislim da lahko za naju rečem: bilo i prošlo :(

S človekom, ki te ne spoštuje sploh raje ne bodi. Odkrižaj se ga. Verjemi, čez čas je itak vsem žal (še posbej, ko se ga napijejo, pa nažgani ko Marije sredi noči klicarijo ali pa pošiljajo sms-e :D ), ampak to ne sme biti razlog, da ti izgubiš svoje samospoštovanje- če izgubiš samo sebe, koga boš pa imela??
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

po moje njemu niti nebo žal :(
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

mah,daj no,tisto je samo izgovor,da se je vstrašo resne zveze.Vzrok je nekje drugje,ampak to najbolje ve on sam.Pa ne pusti se mu,da grdo dela s teboj.Glavo gor pa imej se rada.Predvsem pa pozabi na njega.
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

meni pa se zdi, da če sta dva sposobna it enkrat narazen, sta sposobna tut drugič, tretjič pa četrtič... ne vem no, pol po moje ziher ni enako, ker maš vedno tisti neki filing (predvsem tisti, ki je že bil zapuščen), kaj pa če? okej, sej nikoli ne moreš bit 100% v nekaj, samo vseeno. sicer se mi še ni zgodilo, da bi bla z bivšim nazaj skupaj, pa tut ne vem, če bi si to želela.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Odgovori